www.andramusic.ro
www.bestpublishing.ro
www.caseieftine.ro
www.finantare-rapida.ro
www.imobiliareinvest.ro
www.hosting-domenii.ro
sa aiba legatura cu...www.generalgroupit.ro ? :)
Versiune printabilă
nu, nu cred ca e vreo legatura :whistle: . Caseieftine.ro m-a incurcat si pe mine , era pe prima pagina pentru mai multi termeni din constructii (evident folosind metode necurate;) )
Tipul care a scris tot textul ala de aici - pczon . marte .ro avut ceva rabdare:O . Pagina trimite in managementcomputer si cu siguranta nu este o intamplare acest lucru. Si domeniul bricostor.ro trimite tot acolo, dar asta banuiesc ca nu incalca nici o regula.
too_night, de vreme ce se si semneaza ...
petru, desi nu vad legatura intre siteurile mentionate de tine si cele mentionate de too_night, nenea cu managementcomputer face spam la greu pe toate siteurile lui, cu tone de text ascuns si zeci de domenii care duc la managementcomputer.
N-are nicio legatura. Nu pot crea un thread nou (n-am suficiente posturi) si am adaugat in thread-ul altuia. Presupun ca nu l-a deranjat pe too_night. Iar cand spuneam de "tipul care a avut rabdare sa..." ma refeream la cel care a scris paginile de text de pe site-ul mentionat anterior si in niciun caz la too_night.
Am inteles ca nu te-ai referit la too_night. Doar ca am crezut ca vezi tu vreo legatura intre siteurile alea si n-o vad eu ;).
Si doar am specificat ca pe managementcomputer l-am mai adus si eu odata in discutie, ca facand spam la greu, cu multe alte siteuri. Dar vad ca tot mai ies la iveala. Decat sa-si cumpere atatea domenii, mai bine facea seo calumea la 2-3 si era mai castigat. Macar ca reputatie.
Si ca sa nu fim total off-topici la on-topicul lui too_night, pot sa zic ca-mi place prima fraza a celor de la generalgrupit:
In nici un caz nu de la voi.Citat:
Vrei sa ai un site de calitate care sa te reprezinte cu succes?