De la un timp in coace un "cretin" ca altfel nu-i pot spune ma spameaza pe ce site apuca, prin comenturi spam cu sutele si alte tampenii,
date spamer ip: 79.112.116.118
ISP: RCS & RDS S.A.
City: Iasi
Vrea sa stiu daca este user aici pe forum.
Versiune printabilă
De la un timp in coace un "cretin" ca altfel nu-i pot spune ma spameaza pe ce site apuca, prin comenturi spam cu sutele si alte tampenii,
date spamer ip: 79.112.116.118
ISP: RCS & RDS S.A.
City: Iasi
Vrea sa stiu daca este user aici pe forum.
Tot legat de acest subiect: oameni buni, atentie mare cand angajati pe cineva sa plaseze comentarii pe bloguri. In ultima vreme circa 3/4 sunt scrise de persoane care nu stapanesc limba romana nici macar la nivel de abecedar. Unde mai pui ca scriu cate 2-3 cuvinte aruncate in dorul lelii. Acestia ajung la SPAM, bineinteles! In ultima vreme au inceput sa apara din ce in ce mai multe cazuri din acestea ...
[un mic exemplu: Data viitoare, spatuieste cu mai multe persoane cu privire la alegerea unei bateri. - top desene .com]
Ce primesc eu nu este spam de genul coment + link, e pur si simplu un talmes balmes..
Ai spus ca ai probleme cu bataria masini, eu ti-am recomandat sa te sfatuiesi cu mai multe persoane in ceea ce priveste alegerea unei bateri, nu vad ce e spam, in asta...
Marian, daca HTC ChaCha e masina, atunci no comment! :)
@Cristi G E o mare legatura, pentru ca intra in categoria SPAM :) Cautati oameni care stiu sa scrie corect macar cuvantul 'comentarii' si care sunt dispusi sa scrie macar 40-50 de cuvinte la o replica, altfel: Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană ...
@Phoenixman Ceva asemanator? Eu am primit in jur de 59 pe blogul sotiei :)
Eu primesc comentarii de astea si cu link-ul spre google.com, bing.com, facebook.com, unele comentarii in engleza, unele in romana, dar traduse cu google translate cel mai probabil, deoarece suna penibil... totusi nu inteleg care-i smecheria de url-ul este spre google, bing, etc... care-i logica? Si nici n-au alte link-uri in comentarii... e ca si cum ar incerca sa obtina vreo penalizare pt aceste site-uri :))
Well, unii dintre bloggeri au setat ca odata ce un comentariu este aprobat, celelalte comentarii postate cu aceeasi adresa de mail sa nu mai necesite aprobare. Odata ce au un comentariu aprobat, vor cauta paginile mai vechi, preferabil cu Page Rank marisor, dupa care vor incepe sa le spameze in draci. Cam asta-i strategia.
Daca tu le aprobi comentariile, acestea ce par inofensive, e posibil sa treaca de filtrul de spam, ca multe bloguri au autoaprove de la al doilea comentariu sau de la al cincilea
Nu pe bloguri primesc spamurile ci pe site-uri, 150 de comenturi de genul am primitCitat:
!S!WCRTESTTEXTAREA000000!E!
Si nu vad cu ce-l ajuta pe spamer inafara sa ma enerveze pe mine... totusi ma ajuta cineva sa aflu a lui cine apartine acel ip ?Citat:
!S!WCRTESTTEXTAREA000000!E!' and '7'='7
Edit: dupa o cautare in google am aflat ca e si jucator de cs.
Sunt puse asa pentru a verifica daca blogul este autoaprove, odata commentul postat acesta este verificat si daca este gasit blogul (pagina respectiva) este marcata ca autoaprove si urmeaza sa te trezesti cu mii de spam-uri cu tot felul de pastilute si alte chestii
nu cred ca e relevant IP-ul, fiind dinamic... nu stiu cum ai putea afla exact cine-i... probabil mii de oameni din iasi au avut candva IP-ul asta... mai mult ca sigur foloseste un tool pt postat comentarii (cel putin asa cred, nu cred ca sta sa le puna manual), asa ca modifica codul pt formul de comentarii si pt pagina "post-comment.php" si adauga un field hidden si-l verifici sa vezi daca a fost trimis.. sau ia-te dupa refferer.. daca referrer-ul nu-i de pe domeniul tau, nu lasi sa posteze comentariu
Tocmai asta e faza ca aceste spamuri au fost facute de pe un singur ip, si cred ca daca vrei sa verifici ceva daca e autoaproval nu dai 150 de comenturi odata, comenturile sunt setate sa le accept manual dar deocamdata am setat sa poata comenta doar userii si am scapat de stres.Citat:
nu cred ca e relevant IP-ul, fiind dinamic... nu stiu cum ai putea afla exact cine-i... probabil mii de oameni din iasi au avut candva IP-ul asta... mai mult ca sigur foloseste un tool pt postat comentarii (cel putin asa cred, nu cred ca sta sa le puna manual), asa ca modifica codul pt formul de comentarii si pt pagina "post-comment.php" si adauga un field hidden si-l verifici sa vezi daca a fost trimis.. sau ia-te dupa refferer.. daca referrer-ul nu-i de pe domeniul tau, nu lasi sa posteze comentariu
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu stiu daca are legatura cu spamul facut sau e un alt agarici, ma trezesc ca-mi da un individ add pe messenger, ma ia cu:
A incercat de doua ori sa-mi bage o poza pe gat, (clar era ceva blindat bine cu virusi), lam mirosit inca de la prima postare :)), acest individ este propietarul domeniului j8 . ro, ce sa mai zic, copii fara viitor.Citat:
vlad Ionutz: wow ce pagina interesanta ai
vlad Ionutz:
Alin Tripon: ?
Alin Tripon: de ce mi-ai dat add?
vlad Ionutz: ca as vr sati cumpar pagina daca e de vanzare
vlad Ionutz:
Alin Tripon: nu e de vanzare
vlad Ionutz: ofeream 100euro chash
Alin Tripon: doar logo-ul ma costat atat
vlad Ionutz: iti mai fac o oferta
vlad Ionutz: stai sa vad cu assistentul meu
vlad Ionutz: 300 euro e bine
vlad Ionutz:
vlad Ionutz: ?
Alin Tripon: site-ul nu este de vanzare
vlad Ionutz: uite ce a spus assistentul meu.
vlad Ionutz: stai cati fac photoshare
vlad Ionutz:
vlad Ionutz: cu yahoo ..
Alin Tripon: nu sunt interesat odata ce site-ul nu este de vanzare....
vlad Ionutz: Wow
vlad Ionutz: ce eroare
vlad Ionutz:
vlad Ionutz: la site-ul tau
BUZZ!!!
Alin Tripon: ?
vlad Ionutz: e o eroare
vlad Ionutz: uite
You have declined the file sent by vlad Ionutz.
vlad Ionutz:
Alin Tripon: ce eroare?
vlad Ionutz: nu merge sa dau pe jocuri
vlad Ionutz:
vlad Ionutz: zice site flodat
Alin Tripon:
vlad Ionutz: dc
vlad Ionutz: convingete
vlad Ionutz: apare un text mare
vlad Ionutz: Site Flodat
vlad Ionutz:
Alin Tripon: pune poza pe un site de poze online
You have declined the file sent by vlad Ionutz.
vlad Ionutz: nam ce face o sterg daca tu nu-ti vine sa crezi asta e.
Alin Tripon: stergeo
Eu ii dadeam adresa de PayPal, ii spuneam sa puna banii acolo, ii dadeam ignore si imi continuam viata fara .ici o grija. Cu siguranta tipul vroia sa traga teapa pentru ca nici un negociator cu ceva minte la mansarda nu creste o oferta cu 200% la al doilea bid...
Iar faptul ca te-a abordat pe messenger, ca numele sau n-are nici macar cea mai vaga tenta de profesionalism m-ar fi dus cu gandul ca nu exista nici macar cea mai mica sansa sa investeasca 300 e in achizitia unui site.
Uite de asta e bine sa iti iei si protecte la host. Putin mai scump dar daca ai un site care merge bine protectie dos si flood e numai buna.
E cumva asta ? http://forum.seopedia.ro/domenii/221...ere-j8-ro.html
Nu, pe propietarul j8 il am de mult in lista, cel putin asa cred daca nu lo fi vandut intre timp.Citat:
E cumva asta ? Vand domeniu 2 caractere - j8.ro
de 2 zile am inceput si eu sa primesc comentarii pe bloguri, de la diverse ip-uri, comentarii traduse prin Translate, fara link, dar care n-au nici o legatura :)
Am vazut ca sunt unele site-uri care dau accept la astfel de comentarii...
Sa fie bine? Sa fie rau? oricum, le dau trash direct, insa este interesant ca trec lejer de pluginul de spam..
http://s13.postimage.org/9pqdelyvq/Untitled.jpg
Cred ca sunt puse pentru a "descoperi" blogurile autoapprove. Mai intai posteaza cu un tool comentarii de genul si apoi verifica sa vada daca-s aprobate. Oricum, mai bine le dai spam decat trash, cred ca atunci cand dai spam, ajuta akismetul sa-si imbunatateasca algoritmul