Pe unul din siteurile mele am sters astazi 12000 de comentarii spam. Vroiam sa intreb in ce masura afecteaza aceste comentarii spam siteul meu dpdv seo . mentionez ca paginile respective erau indexate.
Versiune printabilă
Pe unul din siteurile mele am sters astazi 12000 de comentarii spam. Vroiam sa intreb in ce masura afecteaza aceste comentarii spam siteul meu dpdv seo . mentionez ca paginile respective erau indexate.
In proportie de 26-85% :)
Glumeam.
E ok sa lasi comentariile la obiect, de preferat pe cele cu nume si nu pe cele cu anchor text de promovat.
Referitor la comentarii: nu le moderezi?
Faptul ca ai foarte multe e un semn bun, in sensul ca "cineva" te-a gasit dupa anumite expresii valoroase probabil si vrea si el/ea sa apara acolo.
nu moderez comentariile. pai nu probema e ca toate comentariile erau spam adica lasate de roboti. aveam cate 800 de comentarii pe fiecare articol toate identice . am pus o chaptca ca sa nu mai am treaba cu spamul.
ideea era daca ma afecteaza in vreu fel acele comentarii ce se repetau la nesfarsit.
multumesc
Nu e bine sa le lasi nemoderate.
Se poate interpreta ca ai lasat intentionat comentariile pentru "a le promova".
Asta ca sa nu mai zic de cuvintele care iti apar in pagina si iti modifica densitatea de cuvinte cheie pt care se presupune ca ai optimizat.
Daca folosesti wordpress instaleaza WordPress › Ntz Antispam « WordPress Plugins, plugin facut de un roman. Mie mi se pare ceva mai bun decat akismet.
polooradea, astia sunt tot spamerii aia care "dadeau" ochelari pe facebook.
nu inteleg de ce trebuie sa asteptati asa mult colectionand spam. exista filtre pentru aproape orce tip de site (vb de situri)
in cazul folosirii Wordpress iti recomand Akismet iti sterge automat comentariile spam:D
Te pot afecta destul de mult. Lasand acele comentarii la tine pe site scazi calitatea site-ului tau. Tu probabil ai ceva articole folositoare pentru cineva. Eu as da o nota proasta unui astfel de site care lasa toate mizeriile sa curga natural. Cu siguranta la fel face si Google.