just4girls.ro/products/418-babydolls/5030-lenjerie_intima_501168.mbs
vedeti in antetul paginii <p> ul ascuns
Versiune printabilă
just4girls.ro/products/418-babydolls/5030-lenjerie_intima_501168.mbs
vedeti in antetul paginii <p> ul ascuns
Nu e ascuns. Il muta jos. Am luat si eu tzeapa asta :)
Interesanta tehnica de a muta in partea de jos. Le era mult mai usor sa o faca doar din css, fara js-script. Si cat tine de spam, e spam... o parte din text a ramas pe culoarea background-ului ( ctrl+a ).
Daca ii ducea capul il incarcau sus direct din prima linie de css in head. La mine timpul de incarcare al paginii e mare, si timp de 1 s textul ramane sus.
PS. Vad ca a disparut textul negru pe negru :))
Nu am inteles niciodata de ce just4girls este pe 2 cu cele mai importate keywords in domeniu. Poate ma dumiriti voi :)
E simplu... link-uri + alt text
linkuri am eu de doua ori mai mult, si consider, ca sunt chiar mai bune. Mai ales ca linkurile lor cele mai importante nici macar nu vin pe keywords. Altele sunt bubele.
analizeaza unpic ce mai spune aicea: lenjerie.com.ro | Website review of lenjerie.com.ro by WooRank - se mai pot face inbunatatiri.
Am mutat partea offtopic despre lenjerie.ro in bar si am sters-o de aici Serban, asa cum ai propus. Dar cred ca am facut o prostioara si din greseala in loc sa sterg primele topicuri din ea am sters threadul 2 cu totul. Oricum era lamurita discutia si nu era nimic important in cele 3 posturi in care noi vorbeam.