Eu am observat greseli gramaticale pe 4seo.ro si am inteles ca tu reprezinti acest serviciu...Am facut o recomandare in postul de mai devreme dar ramane la latitudinea ta daca tii cont de ea.
Versiune printabilă
Eu am observat greseli gramaticale pe 4seo.ro si am inteles ca tu reprezinti acest serviciu...Am facut o recomandare in postul de mai devreme dar ramane la latitudinea ta daca tii cont de ea.
cei care lucreaza la 4seo.ro nu sunt romani toti ...
Ca sa eliminam discutiile inutile cu copii retarzi: ban fara drept de apel.
e un copil si i s-a furat bomboana, ce aveti cu el? l-a certat rcs pe motiv ca "spamul lui minte nu are" si acum cauta el alti spameri(vedeti postul cu pubfirme.ro), depune plangere la rcs si militeaza pentru "peace on the web" sperand sa moara si capra vecinului :)) fantastic!
oare vom scapa candva de seoisti din astia de carton? "cautam scriitor de continut seo".... ce faci tu!?
now this made my day...
Da, putem scapa de ei scriind despre ei. Cum am mai spus si in alte posturi, daca vom scrie despre ei inseamna ca suntem impotriva lor.
Exista persoane care cauta informatii suplimentare cand vor sa apeleze la serviciile unei firme sau persoane.
Faptul ca pe 4seo.ro nu scriu si romani, nu justifica faptul ca este plin de greseli gramaticale uriase, fapt ce ma duce cu gandul ca faci parte din categoria de oameni care vor sa ajunga ca becali.