-
E spam?
Ok,am un site de social networking ,socializare , etc . E spam daca introduc o modalitate ca userul sa isi importe contactele din PROPRIA lista de yahoo messenger si sa le trimita prin mail o invitatie .
Ceva de genul cum e la hi5,myspace , bla bla ...
E spam acest lucru?
tinand cont ca acel user cand a acceptat in lista sa-l adauge,banuiesc ca a acceptat sa discute si sa primeasca mailuri de la el , deci nu cred ca e spam..
astept opinii
-
Parerea mea este ca da si nu.
Nu e spam, dar din punctul de vedere a celui care primeste astfel de mesaje (si eu primesc aproape zilnic) e un lucru neplacut.
Inclusiv Twitter foloseste asa ceva...
-
e si nu e spam.
Imi aduc aminte ca Hi5 a facut un "spam" in toata regula cu invitatiile astea.
Daca totul a fi perfect in lumea asta :)) nu ar fi spam insa cum unii isi trec in lista de messenger cate 400-1000 iar apoi ceilalti primesc invitatii si raporteaza :confused: .
Am avut ceva probleme la inceput cu acest tip de mailuri, cineva m-a raportat si ajungeau toate in spam/bulk insa am rezolvat si cu Yahoo si cu Google :)) .
Poti lasa un link cu SN-ul tau?
@thefan de la cine primesti mailuri?ma refer la SN-uri.
Noi incercam sa facem un sistem prin care ii eliminam total pe cei care se plang ca primesc spam, inclusiv adresa si contul de pe site. :twisted:
-
www.lumeanoastra.net SN .
deci , e vreo posibilitate sa ma raporteze cineva?sa patesc ceva cu hostul sau ceva?
-
nu e spam
depinde cum trimiti mailurile, corect ar fi pe rand pt a nu bloca serveru , sau sa nu fi susperct de spam
daca trimiti mai mult de 30 de mailuri/sec clar serveru vede spam si te blocheaza
-
@Adrian Poputoaia nu de la voi, stai linistit.
Primesc de la diverse retele de socializare wannabe... de la diverse contacte pe Yahoo. Eu unul le marchez spam...
-
Si eu consider spam invitatiile astea de inscriere pe diverse site-uri de socializare !
Daca o cunostinta considera ca un site este interesant , poate sa-mi trimita un e-mail in care sa-mi recomande acel site si sa-mi spuna si de ce-l considera interesant .
Chiar daca la prima vedere pare ca nu este spam daca introduci o modalitate ca userul sa isi importe contactele din PROPRIA lista de yahoo messenger si sa le trimita prin mail o invitatie , dupa o perioada site-ul tau poate fi etichetat ca un site care trimite spam , pentru ca daca luam in considerare prin reducere la absurd ca toti cei care primesc invitatii accepta aceste invitatii , trebuie sa luam in considerare ca un ID de messenger poate sa se gaseasca in mai multe liste de messenger , si daca primeste cineva 20-30 de invitatii din astea , nu cred ca este greu de imaginat ce o sa se intample in cele din urma .
In plus , trebuie sa tii seama de faptul ca daca acelasi mesaj este trimis la mai multe adrese de e-mail , atunci serverele o sa-l bage automat la spam !