intersanta oferta dar asta e mai mult munca de creatie decat de submitere (10 centi mi se pare putin)
Versiune printabilă
intersanta oferta dar asta e mai mult munca de creatie decat de submitere (10 centi mi se pare putin)
Inseamna ca romanii sunt bine educat ce trebuie bine platit, nu ? :)
20 de centi / post e noua oferta, deci. Astept PM-uri.
Tare calculul ala cu 6000 / luna.
Sunt curios de unde ai sa dai atatia bani in cazul ireal cand cineva tiar face atatea posturi pe zi. :nerd:
Vezi tu ca degeaba postezi commenturi cu ancora pe articole fara PR ca nu stiu in ce masura o sa te ajute. Mai bine cauta si fa o lista cu cateva sute de linkuri catre articole cu pr din bloguri si forumuri , adrese de hi5, etc.
Chiar acum cateva zile gasisem o pagina de hi5 cu o poza, a unui fotbalist roman , unde bineinteles daca eram adaugat la prieteni imi puteam posta si eu un comentariu cu un link in el.
Link de pr2 si daca puneam era singurul link de pe pagina, deci zic eu..avea ceva valoare.
Cat despre oferta ta, nu zic sa platesti mai mult ca stiu si eu cum e cand vrei sa platesi pe cineva si nu ai de unde da mai mult , dar mai bine cauti pe cineva priceput decat sa o dai in bara.
Si daca tot apelezi la varianta asta, macar ai grija cate pui pe zi ca s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine. Eu zic ca 10-15 pe zi sunt mai mult decat ok , asta in cazul in care pui frecvent. In aceste cazuri poti sa le pui si singur, numai sa ai chef de treaba.
ma intereseaza o lista cu blogurile pe care vrei sa comentez .. si cam cate comentarii doresti sa cumperi .. daca vrei .. 20 nu prea ma int .. daca vrei mai multe .. as cam fi interesat
Are peste 1 an vechime anuntul, de ce il dezgropati ?
Daca tot s-a dezgropat anuntul mai completez si eu ceva aici.
Si eu caut pe cineva care sa comenteze in forumuri/bloguri/siteuri din categoria divertisment si mai exact jocuri , contra-cost bineinteles.
Cine e interesat sa imi lase un pm.
Multumesc pentru intelegere!