salut
dupa cum spune si titlul, caut o persoana care sa inscrie manual un site in 500-1000 directoare, cu PR maxim 3
ofer si lista de directoare
Astept oferte pe private
;)
Versiune printabilă
salut
dupa cum spune si titlul, caut o persoana care sa inscrie manual un site in 500-1000 directoare, cu PR maxim 3
ofer si lista de directoare
Astept oferte pe private
;)
Daca esti intresat arunca o privire pe submission services. Submitarea se face semi-automat cu aplicatia noastra. In baza de date sunt 2700 directoare insa nu toate free.
mersi
stiu siteul ala dar preturile mi se par.........putin......ma intelegi
fa oferta pana la capat, spune si cat oferi, si o sa sara cineva...
cu barosanu, la tine stim preturile :d
da.. dar cat ofera unui omulet ca sa ii inscrie?
unu dintre noi mmariusel sigur e obosit :d nu stiu care,
cauta persoana, ofera directoarele in care vrea sa se faca inscrierea, si eu ma refeream sa spuna si cat plateste pentru asta.. adica cu cat plateste el persoana care ii face serviciul asta..
sper sa nu fiu eu cel obosit.. ;)
Barosane,
"cu PR maxim 3" de ce maxim 3?
3 mil pt 100 de directoare?
glumesti nu?
si vreau cu pr maxim 3 pt a avea si sanse de a fi acceptat
mariusika tata: oferta e serioasa, nu te baga degeaba in seama
barosane unde ai citit "3 mil pt 100 de directoare"?...ca eu vad 500 pentru suma aia.
da 500...mea culpa
imi cer scuze pt dezinformare
Preturile sunt cele de jos si care sunt afisate in pagina deci nicidecum de 6 ori mai mult cat e sus pus:
100 directories -$35
300 directories -$85
500 directories -$125
poate s-a gandit ca era prea buna oferta la 500 de directoare cu 3 mil
din alea 500 te accepta in maxim 50-100, toate cu PR 0 si jumate din ele dispar in primele 1-3 luni
cred ca unii au impresia ca banii cad din cer....no offence
Daca te uiti un pic pe dp sau v7n iti dai seama ca preturile mele se inscriu in media de acolo. Si deaspura eu ofer rapoarte complete + posibilitatea de upgrade la pachet fara sa resubmitez la acelasi directoare.
Poate o sa gasesti pe cineva la 10$ 500 de directoare dar vei avea siguranta ca cel le face are habar? Eu sunt deschis la concurenta, mi-am pus oferta care nu neaparat are tinta piata romaneasca.
Eu ofer servicii nu vand seminte la coltul strazii, nu ofer templates etc Munca mea e una facuta cap-coada cu multa daruire.
Mă bag eu, pentru că am nevoie de bani. Dar aştept o ofertă pe măsură! Să se merite
ma ofer si eu sa inscriu in directoare romanesti (300 directoare)... cine este interesat... PM