-
Ai ac de cojocul "nostru"? Asta e amenintare? Perfect.
Of, spune asta cu verificatul informatiilor si mass-mediei, jurnalistilor, etc.
De altfel, vezi ca si asta cu expunerea datelor personale nu stiu cat de legala e, tocmai ce ai spus domiciliul si numele. Bafta :)
-
Aici nu suntem in mass-media si nici la tine pe strada , ai venit ai aruncat cu noroi , mai acuzat de fel si fel de lucruri , te-au pus amicii tai? Exact am ac de cojocul vostru , exista o lege si o sa umpletii hartiile daca aveti ceva de dovedit , Va tot aud BeSeo a facut si a dres , dar unul nu veniti cu un fapt , o poza , un printscreen , o tranzactie , o discutie de pe skype ... absolut nimic .. nimic
Pai mai devreme nu erai tu atat de sigur ca nu am lucrat ? Nu spuneai tu ? " Ce plangere fac ? pe numele EkoFresh ? Pai ma Ionele eu am o varsta si ti-am spus ca am lucrat chiar fericiti si am datele , Si dimineata cand iti trimit pe e-mail tau dovada de plangere ... si ti-le trimit bonus si pe cele de astazi ale amicilor tai ... barem veniti cu toti de mana sa probati ce spuneti voi pe acolo si aici .. mi-ar place .. ca trebuie sa ne si intalnim :).
P.S Vezi Vladutule... lumea este mica si ti-sa cam intors cu susul in jos.
Pe viitor vino cu o dovada :) Pam , Pam...
P.S Pastreaza-ti replicile pentru declaratii ... sa ai macar inspiratie.
-
Prea multe "pam pam"-uri. E destul de greu de inteles pentru tine, faptul ca nu am aruncat cu noroi, ci am dus informatia pentru tine. Tocmai, ca nu suntem in mass-media, acolo ar trebui oferita o informatie corecta pentru ca informatia de acolo ajunge la o masa foarte mare de oameni, nu pe un forum unde ajunge la cateva zeci, sute de oameni.
Nu am niciun amic pe acel forum, n-am nici cont acolo.
In al doilea rand, nu ne tragem de sireturi.
In al treilea rand, faptul ca "ai o varsta", nu inseamna ca esti matur, din contra, in cazul tau.
-
Indiferent de cine vede informatia , este societatea mea comerciala , si nu permit a fi patata de tine sau de amici tai , ai spus ca amenint , am tepuit , lasa vrajeala cu, ai gasit intamplator un topic pe un alt forum , ai cautat si ai postat , puteai lasa link, De acolo Tematoru ( asa il cheama ), Alexandru, Marius , Cristian au deja plangere inclusiv cel ce a postat.
Si tu de dimineata , O sa iti explice parinti tai cand vor vedea citatia acasa si atunci nu o sa mai cauti pe avocatnet despre legi si o sa ti-se explice exact. Am spus am eu ac de voi si o sa am, restul de vrajeli lasa-le ca macane.
Subiect inchis te rezolv si pe tine de dimineata
O sa ne vedem probabil cu toti fata in fata simpaticilor.
-
http://www.roforum.net/threads/ameni...beseo-ro.6137/ - asta este postarea în care se vorbește despre tip.
-
User banat. Am rugamintea sa imi trimiteti un PM daca revine cu un alt nume.
Multumesc.