-
Content Writer
Salut,
Suntem o echipa veche de cativa ani, ce isi ofera serviciile de content writer, in schimbul unei sume de bani ce va fi afisata mai jos.
Iar, ca un mic istoric: Echipa noastra s-a infiintat in anul 2007 cand domeniul online-ului nu era prea dezvoltat in Romania, de altfel, si sumele castigate fiind destul de mici. Am evoluat usor, usor, pana in anul 2015, cand ne-am mutat la un asa-zis "sediu" al nostru, din care realizam toate articolele calitative ce sunt livrate imediat dupa ce sunt terminate la cei ce au nevoie de serviciile noastre.
Vrei sa te bucuri de serviciile noastre in schimbul unei mici sume de bani ? Contacteaza-ne printr-un mesaj privat sau chiar aici, si vom putea discuta toate detaliile. Noi, avem cea mai mare experienta pe urmatoarele nise:
1. IT - Din 2008 si pana in 2015 (pe 2016 neavand vreun proiect pe nisa IT) - Pret /100 de cuvinte - 2 lei
2. Fashion - 2010 - 2014 (2015 a fost o scurta perioada pentru un magazin "fantoma" ce s-a inchis la doua saptamani dupa deschidere) - Pret /100 de cuvinte - 3 lei.
3. Sinopsis Filme - 2007 - 2016 (In 2007 cu acest lucru am debutat, si nu a fost an fara minimum 1.000 de articole pe aceasta nisa) - Pret /100 de cuvinte - 1 leu.
4. Constructii - 2009 - 2012 (De vreo 3 ani jumatate nu mai activam pe aceasta nisa, insa, indemanarea si celelalte sunt la ele acasa - Pret /100 de cuvinte - 2.5 lei
5. Culinar - 2007 - 2014 (A doua nisa pe care am activat la inceputurile noastre a fost chiar cea culinara) - Pret /100 de cuvinte - 2 lei.
6. Magazine (Descrieri) - 2009-2011 ( Mai exact, ne-am ocupat cu descrieri pentru anumite magazine online - Pret /100 de cuvinte - 4 lei.
Acestea sunt doar cateva din nisele care ne-au venit in minte, insa, sunt cu mult mai multe nise pe care am oferit servicii de calitate.
ATENTIE! - Preturile nu includ DIACRITICE in articole (Pentru diacritice se adauga, in functie de nisa: 0.5/1 leu)
Asteptam mesajele voastre aici, sau pe urmatoarele adrese de mail:
vladwriter95@gmail.com / tavi.writer@yahoo.ro
-
Colaboram de ceva timp si totul decurge foarte ok. Pana acum se descurca cel mai bine din ce colaborari am avut, scrie destul de ordonat, nu grabeste articolele doar sa fie facute si nu le scrie la limita numarului de cuvinte.
-
Utilizatorul scrie articole foarte bune, este ceea ce mi-am dorit pentru site-ul meu, colaborarea noastra va fi de lunga durata, recomand, este de incredere.
-
Am colaborat cu el. Foarte multumit !!
-
Colaborez si eu cu el in prezent! Articolele sunt bune. Preturile la fel. Au aparut ceva probleme. Nu s-a inteles exact cum vreau sa fie structura articolele,dar acestea au fost refacute fara probleme. Asa ca sunt multumit. Recomand cu placere!
-
Oferta inca valabila!
Mai am colegi disponibili pe nisele: IT, Sinopsis Filme, Culinar, Turism, Descrieri Magazine.
Preturi negociabile prin PM sau SMS: vladwriter95@gmail.com
-
Up!
Nu mai preluam comenzi pe: "Culinar", "Descrieri magazine" momentan.
-
Chiar daca mi-a fost atrasa atentia intr-un alt topic, tin sa mentionez un lucru nou, cred eu.
De pe data de 14 aprilie, pana pe 17 aprilie nu mai putem prelua nicio comanda, toata echipa fiind intr-o binemeritata vacanta.
-
Salutare. In engleza scrie cineva?
M-ar interesa niste reviews la filme (1.000 cuvinte)
-
Salut! Ti-am trimis un PM.
-
Omul mi-a dat teapa, am dovezi, revin cu imagini, am vorbit cu acesta si pe mail si aici. A trebuit sa imi ofere 25 de articole, mi-a oferit 5 si acum nu mai imi raspunde la mesaje.
UPDATE:
http://imgur.com/a/5VAo2
Intelegerea noastra a fost sa imi ofere zilnic cate 5 articole, articolul costand un euro (articol 150-200 de cuvinte), i-am facut palta pe 25 de articole am primit doar 5.
-
Salut Marian,
Nu am avut internet, am plecat din tara. Recunosc e greseala mea ca m-am inhamat la acest proiect si nu am mai putut da detalii, neavand internet o lunga perioada de timp (mai exact pana acum 2 zile, insa am fost ocupat cu mutarea lucrurilor si nu am intrat pe mail/seopedia). De altfel, ti-am dat un mail in care iti voi spune ca iti returnez banii PayPal cand voi avea (momentan am 0,63 E). Ti-am atasat si un screen in mail.
De altfel, colegii de pe forum cu care am colaborat pot confirma ca nu am dat "vreo teapa" pana acum.
-
Ai putea livra in urmatoarele 15 zile 10-15 articole de 400-500 cuvinte pe urmatoarele nise:
- IT - vps / servere / internet :D
- constructii
- imobiliare (nu le-am vazut in lista, dar presupun ca nisa este mult mai accesibila ca primele doua)?
-
UP:
Pretul per 100 cuvinte pentru articole pe nisa IT s-a modificat: 2.5 lei - 3 lei, in functie de numarul de articole per luna. De altfel, pentru diacritice se mai adauga 0.5 lei.
-
ekofresh, nici acum nu mi-am primit bani de la tine si nici nu raspunzi la mail? Stiu ca nu a existat nici o factura insa cu siguranta iti voi putea intoarce favoarea intr-un mod. Nu ma caracterizeaza sa stau 10 ani dupa cineva sa imi dea o datorie, aceasta este ultima cerere, daca nu vei trimite bani pe care ti am dat (apropo, nu sunt banca sa te imrpumut, eu imi vreau bani acum), iti voi intoarce favorul.
O zi buna!
-
Ti-am trimis deja mail ca pe joi-vineri o sa ii ai. Probabil cei 20 de euro iti sunt suficienti pentru a plati niste articole, tinand cont ca vrei si continut, si pret mic, daca ai putea, ai cumpara articolul de 200 cuvinte cu 1 leu :)). Trezeste-te, suntem in 2017.
Si dupa cum am zis, pe joi-vineri o sa incerc sa tii trimit, daca nu luni cel tarziu.
Bafta cu cei cu care vrei sa lucrezi! Adica cei ce accepta 1 leu, MAXIM la 100 cuvinte :)).
-
"Ti-am trimis deja mail" - Ai trimis mail dupa ce am postat aici.
Nu te intereseaza ce fac eu cu cei 20 de euro, sunt bani mei.
Joi astept bani, deja se face o luna de cand "nu ai bani", chiar asa de "falit" esti?
----
Incearca sa iti asumi greselile, si apropo, am mare succes cu oameni cu care lucrez, pretul de "1 leu", il meriti tu pe ceea ce mi-ai trimis. Cei cu care colaborez acum primesc 1 euro pe 200 de cuvinte.
Salut!
-
1. Ma refeream ca am trimis deja un mail, in momentul cand eu iti scriam aici.
2. banii*
3. banii*. Nu e vorba ca sunt "falit", ti-am zis ca sunt plecat, din cate stii, si nu cred ca ai muncit undeva, offline, sa zic asa, si sa fii platit prin PayPal. Asa ca mai bine ti-as sugera sa gandesti ceea ce scrii, inainte de a trimite mesajul.
4. Mi-am asumat deja greseala, doar ca faci o drama pentru 20 de euro, pe care deja te-am anuntat ca iti vor fi returnati.
5. Prea mult, mai taie din euro ala :)).
-
Of Topic: gaseste copilasi pe care ii fraiereste sa lucreze pe 1 leu :) Am vorbit eu cu vreo 2 dintre ei, dar eu nu am stiut sa-i imbarlig atat de bine desi le-am oferit un pret mai mare. :) Ma rog fix la o zi dupa discutie a postat si marian ceva ca isi cauta colaboratori la 1 euro, pretul pe care il oferisem eu pentru respectivul in perioada de teste. Dar pana la urma bravo lui ca-i gaseste, nu e problema noastra asta asa cum zice si el.
2. Vezi ca e Joi azi, da-i omului banii ca sa scapi de un stres si sa-ti vezi mai departe de scris :) Nu de alta dar cred ca trebuie sa scri pentru un client de-al meu vreo 100 de articole. :))
-
Da @haotik, merge bine cu clientul tau, 30 sunt deja facute. Mi-a spus sa ii trimit pe mail cand sunt 50. Daca vorbim de acelasi client :)). Cat despre bani, tocmai ce i-am dat mail sa imi trimita un cont bancar
-
Deoarece nu pot da edit la postarea initiala, o sa las aici lista cu preturile actualizate pentru articole pe diferite nise.
IT - Pret pentru articol 100 cuvinte: 3 lei. Plata: 25% inainte pentru pachet de peste 250 articole si 50% inainte pentru pachet de sub 250 articole.
Fashion - Pret pentru articol 100 cuvinte: 4 lei. Plata: 25% inainte pentru pachet de peste 250 articole si 50% inainte pentru pachet de sub 250 articole.
Culinar - Pret pentru articol 100 cuvinte: 3 lei. Plata: 25% inainte pentru pachet de peste 250 articole si 50% inainte pentru pachet de sub 250 articole.
Magazine (Descrieri) - Pret pentru articol 100 cuvinte: 6 lei. Plata: 25% inainte pentru pachet de peste 250 articole si 50% inainte pentru pachet de sub 250 articole.
Imobiliare - Pret pentru articol 100 cuvinte: 4 lei. Plata: 25% inainte pentru pachet de peste 250 articole si 50% inainte pentru pachet de sub 250 articole.
Constructii - Pret pentru articol 100 cuvinte: 3.5 lei. Plata: 25% inainte pentru pachet de peste 250 articole si 50% inainte pentru pachet de sub 250 articole.
Descrieri Produse - Pret pentru articol 100 cuvinte: 3 lei. Plata: 25% inainte pentru pachet de peste 250 articole si 50% inainte pentru pachet de sub 250 articole.
Metode de plata: PayPal / Transfer Bancar (ING sau BCR)
Perioada de livrare a articolelor (pana in 300 cuvinte): Pachet sub 250 articole - 25 zile.
Pachet 300 articole - 30 zile
Pachet 100 articole - 7-10 zile.
Modalitati de contact: - Pe forum
- La adresa de mail: vladwriter95@gmail.com (Vlad) / tavi.writer@yahoo.ro (Tavi)
- Skype (In privat)
- Telefonic - Momentan indisponibil.
-
Din nou disponibil incepand cu data de 20 septembrie, preturi usor negociabile in functie de cerinte.
-
Salut. Imi poti trimite si mie cateva linkuri cu articole scrise de tine pe nisa constructii?
-
Da Adelin, ti-am trimis un PM.
-
Din nou disponibil incepand cu data de 20 octombrie, pe aproximativ toate nisele.
Modalitati de contact:
- Mail: vladwriter95@gmail.com
- Skype (In PM)
- Telefonic (In PM)
Modalitati de plata:
- PayPal
- Transfer Bancar
- Prioripost
-
UP! Deoarece nu pot da edit:
Din nou disponibil incepand cu data de 23 noiembrie, pe aproximativ toate nisele.
Modalitati de contact:
- Mail: vladwriter95@gmail.com
- Skype (In PM)
- Telefonic (In PM)
Modalitati de plata:
- PayPal
- Transfer Bancar
- Prioripost