-
Caut content writer
Salutare,
Sunt in cautarea unui content writer capabil sa redacteze articole de 700-800 cuvinte pe nisa credite.
Este foarte important:
- sa stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical in limba romana
- sa nu realizezi articole de umplutura, adica sa nu adaugi cuvinte aiurea numai pentru a ajunge la numarul de cuvinte stabilit
- sa scrii articole unice
Acestea fiind spuse, astept PM sau mail la tradnew@gmail.com cu oferte. Repet, fiecare articol va trebui sa aiba minim 700-800 cuvinte. Titlul articolelor si posibil si unele mici detalii le furnizez eu.
Sunt interesat de o colaborare constanta.
-
In acest moment oferta de mai sus nu mai e valabila. Am gasit 2 persoane cu care colaborez in prezent.
Voi actualiza acest topic atunci cand o sa am nevoie de inca o persoana.
Multumesc pentru intelegere!
-
Anuntul este valabil din nou. Astept oferte pe mail: tradnew@gmail.com cu pret pe 100 cuvinte. Daca exista, vreau sa-mi trimiteti si cateva exemple de articole recent scrise.
PS: Nu cer articole de specialitate (in principiu, toate informatiile se gasesc deja pe net), insa nici de articole de umplutura, "ca sa fie", nu am nevoie.
-
Valabil!
Caut content writer capabil sa scrie articole dupa cerintele mele, fara a face rabat la calitate.
Astept oferte de pret (per 100 cuvinte).
Rog a se citi primul post inainte de a-mi trimite mail sau PM. Merci!
PS: Nu cer articole de specialitate (in principiu, toate informatiile se gasesc deja pe net), insa nici de articole de umplutura, "ca sa fie", nu am nevoie.