-
Redesign Portalroman.com
Doresc un redesign profesional la site-ul de mai sus.
Implementarea designului trebuie facuta doar prin clasele css actuale. Fisierele fiind in general independente, refacerea tabelara se poate face doar pe alocuri, meniu, coloane laterale. Stilul css este comun in tot site-ul.
Imi puteti trimite pe privat:
Pret Cerut
Portofoliu
Mostra - constituie un avantaj
-
Daca doresti un design profesional, iti recomand sa faci cumva incat sa poti renunta de tot la tabele.
Presupun ca nu poti renunta la ele datorita unei platforme custom, dar sunt sigur ca ai putea-o porta pe Wordpress sau un alt CMS similar.
-
Multumesc Alex! Nu doresc sa portez pe alta platforma.
Doresc un design profesional realizat pe css-ul si tabelarea prezenta, mici modificari se pot face.
Oferta este inca deschisa si platesc destul de bine.
-
Un designer care e in stare sa faca ceva profi, n-o sa se bage sa faca ceva pe varza aia cu tabele (in 2015 poate fi considerata o varza sursa html a acelui site). My 2 cents.
-
Asa, ca intre Catalini, cand esti in 2015 si 30% din trafic este pe dispozitive mobile, nu are rost sa bagi bani in redesign cu tabele.
A fost singura solutie la vremea ei, dar nu se mai foloseste de ani buni tocmai pentru ca e limitata si depasita.
Daca tot ai bani si vrei sa faci o schimbare, migreaza-le pe WP si e ultima migrare pe care v-a trebui s-o faci vreodata. Apoi schimbi design si anual daca vrei, cu costuri modicce.
-
Las ca omul stie ce spune. E ok wp, nu zic.
Dar acolo mereu tre sa stai cu ochii dupa update platforma, update pluginuri...
Basic html e sfant :)
-
Eu iti recomand sa il faci cu Bootstrap Framework. Si o sa arate f bine indiferent ca e accesat de pe PC, laptop, tableta sau mobil...
Daca vrei sa faci o schimbare, macar fa-o bine.
-
-
Va luati de om inutil. Bagameas in el WP.
WP are/ruleaza cine nu stie programare, si nu are bani de site-uri custom.
WP e o solutie de compromis.
Ce compromisuri enorme faceti ? Page Speed/load time si flexibilitate. Prima supara Google-u, a doua restrictioneaza facilitatile care le poti oferi unui vizitator si prin urmare il superi pe el.
Nu zic ca nu aveti dreptate. Site-ul e praf la cod in spate si nici designul nu e cine stie ce. I-am zis-o ca doar ne cunoastem personal. Dar solutia nu e sa migreze pe cine stie ce caca de cms.