Buna kelt! Ma arunc eu pentru un logo!
Buna kelt! Ma arunc eu pentru un logo!
Bine, odiv. Adjudecat.
Tututor celorlalti care vor comanda în aceste două zile logo-uri, le voi da discount de 50%.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Grafica gratuită (promoțională de ziua mea) a fost livrată lui odiv așa cum am promis.
am colaborat cu kelt, foarte ok ca de fiecare data. multumesc si pe aceasta cale!
Ofertă reînoită valabilă pentru luna noiembrie, 2015
1. La două materiale de grafică comandate începând cu postarea acestui mesaj, al treilea este gratuit.
Oferta este valabilă pentru: logo-uri, bannere, flyere, broșuri, cărți de vizită, mug design + mock-up, tshirt design + mock-up. Ofertă valabilă colaborărilor noi.
2. Celor ce au comandat până acum cel puțin un element de grafică de la mine, la comandarea celui de-al doilea în cursul lunii noiembrie, le acord 50% reducere la orice material grafic comandat.
Detalii suplimentare => PM.
Azi, de Moș Nicolae, pun în ghetuțele a doi membri seopedia câte un logo cadou.
Primii doi veniți, primii serviți.
Atenție, cererile trebuiesc făcute numai în cursul zilei de 6 decembrie.
Timpul de execuție va fi de o săptămână.
Se pare ca in acest an ma viziteaza Mos Nicolae. Multumesc Kelt ..
Sarbatori fericite, succes pe mai departe in ceea ce desfasori.
Redu este primul.
Al doilea este enzoloco (care m-a contactat in privat pentru ca nu are permisiunea sa scrie inca in marketplace).
Suplimentez un logo-cadou. Conditiile mai sus.
Si eu unul!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)