Am colaborat impreuna si inca colaboram pe diverse elemente grafice. Rezultatele sunt peste asteptari.
Recomand cu caldura +1
Am colaborat impreuna si inca colaboram pe diverse elemente grafice. Rezultatele sunt peste asteptari.
Recomand cu caldura +1
wrong topic (se poate sterge)
Ultima modificare făcută de RedJohn; 28th August 2015 la 13:23. Motiv: wrong topic (se poate sterge)
mulțumesc, RedJohn.
asemenea, îl recomand și eu pentru colaborări pe seopedia. de încredere.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Ofertă valabilă pentru primii 3 clienți (începând de astăzi până la epuizarea „stocului"): la un element grafic achiziționat (banner, logo, flyer, carte de vizită), primiti unul gratis. Toate aceste elemente au prețuri ce variază între 70-100 lei, în funcție de complexitate, și astfel, primiți 2 la prețuri de maxim 100 lei. Timpul de execuție este de pe o zi pe alta.
Oferta nu este valabilă pentru broșuri sau cărți, ci numai pentru elementele mai sus menționate.
Așa că, primii trei veniți, primii trei serviți!
Vă rog să vă anunțați aici pentru a nu exista discuții că am sărit pe cineva, după care vă voi contacta eu în privat pentru detalii. Mulțumesc!
multumit, recomand
beneficiez de bonus ?>
Oferta începe de astăzi și e valabilă pentru proiectele comandate începând de azi până la onorarea celor 3. Ideea mi-a venit azi de dimineață.
Este valabilă și în cazul tău dacă comanzi astăzi un banner.
Ma intereseaza si pe mine un logo vectorial Skype : cucu2oo1 pentru a discuta mai multe
Ex user ccnetwork
Pentru că mâine este ziua mea, fac cinste primului venit cu un logo în format vectorial.
Timpul e execuție este o săptămână începând de astăzi. Lăsați comentariu aici, ca să văd exact care a fost primul care a vrut.
Oferta este valabilă numai pentru comentariile lăsate pe 5 și 6 octombrie 2015.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)