Caut Local Citations Builder
In mare, job-ul este de inscriere in directoare LOCALE in limba engleza dupa un anumit tipar (se face un mic research unde sa se inscrie, se cauta daca este deja inscris pentru evitarea duplicarii inscrierii, inscrierea propriuzisa, verificare, ... ).
Detaliile despre tehnica inscrierii le dau pe privat.
Cerintele/Detaliile mele
- Platesc $0.5 per inscriere completa + $1 la aprobarea acesteia (deci ai inscris si s-a aprobat = $1.5 per director). Aprobarea inscrierii aduce cei mai multi bani pentru a te motiva sa nu alegi directoare abandonate/vechi doar pentru a mai "bifa" o inscriere si pentru a te obliga sa faci o inscriere COMPLETA (cu cat mai completa cu atat sanse mai mari de aprobare).
- Limba engleza este un MUST.
- Minim 8 ore pe saptamana alocate proiectului
- Plata cu PayPal bilunara (proiectul este australian deci dolarii sunt AUD si nu USD - diferenta este mica).
- Nu am limita de buget / termeni limita = faci treaba buna si vrei sa continui sa colaboram, lucram pentru multe proiecte de acum incolo.
Te rog da-mi PM in care sa imi spui de ce crezi ca tu esti cel mai potrivit pentru job si de ce te-as alege pe tine si nu pe celalalt din mesajul urmator.
Multam frumos pentru timpul tau.
Marius