Proiect Php+Js+Ajax de realizare interfete - buget 300E
Obiectiv: Crearea interfetelor web (Php+Js+Ajax, bineinteles ca trebuie sa utilizez si mysql) pentru editarea inregistrarilor (adaugare/modificare/stergere) unei baze de date + afisari (tabele,situatii personalizate sau sintetice) etc.
Programatorul trebuie:
- sa aiba abilitati de creare a unor interfete moderne (php+js+ajax), elegante, un bun simt al designului (css+iconite etc). Se va furniza un model ca si idee de "stil"
- sa lucreze sub indrumarea mea la elaborarea codului in vederea realizarii unui mod unitar de lucru
- sa fie dispus sa discutam audio (se accepta si online) in niste momente de timp bine definite
- sa se evalueze corect si sa se incadreze in termene
Altele:
- baza de date este proiectata de mine (sistemul este mai complex, de baza sunt alte elemente ce au fost realizate de mine sau alte persoane, insa acestea se discuta in privat), bineinteles ca accept imbunatatiri :)
- pentru primul modul exista un model realizat pentru a va face o idee a ceea ce doresc, pentru celelalte module voi furniza baza de date si explicatii (voce), pot fi disponibil ptr completari etc.
Plata:
- Bugetul alocat este de minim 300Euro.
- Proiectul va fi modularizat in 3 componente (nu sunt egale ca si volum de munca, se va incepe cu cel mediu), se va plati la sfarsitul fiecarui modul cate 100E.
- Plata pentru un modul se va face doar daca acesta a fost acceptat cf standardului de calitate dorit (am avut o experienta neplacuta
cu o atitudine de tipul "pai merge si asa, da, nu e asa cum vrei, dar hai ca mai fac una alta", precizez ca nu ma intereseaza doar functionalitatea, ci si eleganta interfetei; persoanei respective i-am platit o parte din bani pe considerentul ca a lucrat gratuit anterior la alt proiect pentru un colaborator de-al meu si el mi l-a recomandat, nu voi mai face asta).
Posibile avantaje ulterioare, in masura sunteti interesati de a lucra in continuare:
- proiectul va fi extins cu cel putin alte 2 module
- am cel putin alte 2 proiecte ptr care proiectarea e aproape realizata, se discuta separat
- pentru cei din Bucuresti care sunt dispusi sa se angajeze ar fi si o oferta de job (4, 6 sau 8h pe zi).
Astept date de contact la emailul marius.cristian de pe gmail.