-
Cumpar LOGO / personaj
Vreau un logo / personaj pentru site-ul bombi.ro, personajul / logo-ul este o bomba, dar vreau ceva unic si usor de modificat / adaugat in viitor ( vreau sa fac jocuri flash cu acest personaj ).
Atentie ! Va puteti inspira din alte personaje dar nu vreau sa arate la fel .
Cateva modele care imi plac :
Model 1
Model 2
Model 3
Model 4
Ofer : 100 RON
-
Voi reveni cu o varianta mai diseara. :)
-
-
Scuze ca ma bag dar seamana mai mult a glob de pus in pom de craciun.
-
-
Arata mai bine poza 2, dar pana acum in frunte este imaginea care o am acum la avatar ( am platit deja 50 lei pentru ea ) dar inca astept si alte variante.
-
@Dragos - Pune-i niste maini, picioare, un fitil .. si scrie bombi.ro .. si se va apropia de prima imagine propusa de el.
@Razvan .. mai da-i tu ceva sugestii, ca sa faca pe placul tau .. oricum, culorile alese de Dragos sunt mai ok decat o imagine care are 90% negru (parerea mea).
Si scuze de offtopic!
-
Am spus ca vreau un personaj, nu un simplu cerc. Vreau un personaj cu personalitate, sa nu il uiti imediat dupa ce te uiti la el.
Exemplu de personaje :
Da Bomb! by ~Legendary-7 on deviantART
Boo-bomb by *AK-Is-Harmless on deviantART
Sharky The Bomb by ~jamoimoy on deviantART
Countdown from Skylanders Swap Force by *BlueHeadache on deviantART
Cresc si suma pe care o pot platii : 150 RON
-
Nu vreau sa va supar dar cred ca imaginea lui ar trebui sa fie ceva mai dura, ceva mai rea, chiar sa crezi ca urmeaza sa explodeze in orice moment.
O fata mai nebuna,niste ochi mai incordati, un fitil care sa dea impresia ca urmeaza sa explodeze.
Ma gandesc ca un petic pe unul din ochii, o expresie tipica maniac ar da bine...
Nu de alta dar fata asta pe care o afiseaza parca duce cu gandul la bomboana nu bomba...
Scuze de off-topic..
-
1 Ataşament(e)
Un alt bombi care arata promitator, astept sa ii puna maini si picioare.
Ataşament 2617