Am colaborat pentru mai multe servicii, totul a decurs bine.
Versiune printabilă
Am colaborat pentru mai multe servicii, totul a decurs bine.
Am colaborat de mai multe ori, si totul a decurs foarte bine. Preturi bune si calitate.
Multumesc pentru o noua colaborare fructuoasa.
Multumesc userilor seopedia pentru colaborarile reusite :)
Revin cu ceva piese in portofoliu --
Ataşament 3312Ataşament 3310Ataşament 3311
Mai multe chiar in portofoliu - podeanu-alexandru.com/portfolio.html
Sunt deschis si astept colaborari noi :)
O noua colaborare cu succes! Multumesc mult
Am terminat mai multe colaborari cu o parte din utilizatorii seopedia, iar cu alti useri inca colaborez.
Sunt deschis pentru noi colaborari, serviciile le gasiti si pe portofoliu: podeanu-alexandru.com
// Realizez si redesign, webdesign (design de la 0), codare PSD-HTML, elemente grafice (carti de vizita, bannere, brosuri etc.).
Am urcat si ultimele produse in portofoliu si cu ocazia asta am schimbat putin si siteului, un design mult mai oki din punctul meu de vedere.
Mai nou pe site veti gasi lucrarile structurate in 3 categorii: PSD to HTML, WebDesign Services, Graphic&Logo Designs.
Veti gasi acolo si ceva mai multe informatii despre mine si despre cum am inceput in partea asta de coding.
Asadar astept celor interesati PM sau direct din site, din pagina de contact.
**Ofertele de pret le vom stabili impreuna, dupa ce primesc suficiente informatii in legatura cu proiectul.
Astept noi colaboratori!
Sunt dechis la noi colaborari!
Up! Si vara se lucreaza! Si inca foarte bine! :))
Site nou, servicii noi!
- Creare, promovare siteuri.
- Branduire firma (creare logo, website, bannere pentru social media si campanii de promovare, activare in social-media)
- Creare layouturi
- Codare layout PSD-HTML
- Creare logo
- Creare banner
- Creare carte de vizita, pliante, afise
- Creare Website/Tema WordPress +/- customizari unuia existent
Pentru portofoliu - Podeanu Alexandru WebDesigner