-
Am terminat o parte din proiecte si ma gandesc sa mai fac si ceva munca benevola!
Ofer 3 logouri gratis, urmatorilor 3 useri care aplica pentru oferta!
Doar ca, pentru a nu intarzia, il voi lua pe cel de-al doilea, dupa ce voi termina cu primul, la fel si pentru cel de-al treilea.
Enjoy ;)
[Pentru lucrari primul post sau podeanu-alexandru.ro ]
-
-
-
-
Lista noua de preturi
Logo - 15 RON
Carte de vizita - 10 RON
Flyer/pliant - 20 RON
Banner (reclama,oferta,etc.) - 15 RON
Layout - index (1 pagina) 50 RON
- complet(6 pagini + logo + banner) 150 RON
Orice recomandare, finalizata cu succes reprezinta unul din servicii gratis. (mai putin laypoutul).
Cei interesati astept PM.
-
Multumesc Alex pentru Logo si scuze pentru intarzierea cu care vin cu feedback-ul.
Pentru cei ce doresc sa vizualizeze un sample din munca lui, aruncati o privire la logoul acesta : Digi Arena, portal de tehnologie
-
5 Ataşament(e)
@robyroy Placerea a fost de partea mea!
Am mai adaugat ceva piese la portofoliu, pe una din ele o expun si aici, iar pentru restul - podeanu-alexandru.ro
Ataşament 2597Ataşament 2598Ataşament 2599Ataşament 2600Ataşament 2601
Info: Acest layout poate fi achizitionat, fiecare fisier .PSD este aranjat pe layere, in foldere.
-
M-am gandit la un plan care sa indeplineasca toate nevoile clientului, astfel, daca vrea un logo, si un layout de la un designer, urmeaza sa caute un coder pentru acel layout..
Pentru a castiga timp, pot realizarea si partea de codare a unui layout.
Astfel, pentru creare layout + codare a acestuia ar fi un total de - 200 RON.
(layoutul, format din 5 pagini. pentru a marii numarul paginilor, timpul dedicat realizarii si alte preferinte se negociaza separat.)
Pentru ultimul layout realizat, click aici.
-
Oferta ramane deschisa! Mai multe detalii prin PM sau folosind datele de contact de pe site
-
Am colaborat ! Sunt foarte multumit ! Totul a decurs ok. Multumesc Alex !!!