-
Colaborare termen lung
Am nevoie de cateva site-uri..,, cap - coada’’. Proiectele vor fi predate unor persoane care sunt novice in domeniu, deci dupa finalizare va fi necesara si o perioada de mentenanta, dupa caz.
Unele site-uri vor fi simple, altele mai complexe.
Foarte important:
- respectarea termenului de finalizare si a celor stabilite.
- retributia per proiect nu poate fi modificata dupa acceptarea avansului.
- plata avans + diferenta la finalizarea proiectului, doar prin virament bancar.
- factura si respectiv contract sunt binevenite dar nu obligatorii.
Doresc un portofoliu PM si preturi informative pentru proiectele respective.
Nu ma intereseaza cei care intermediaza munca altora.
Multumesc
-
Ce platforma vor avea in spate siteurile?
-
Depinde, imi este greu sa vin de pe acum cu ceva gata stabilit, sunt proiecte pe care le primesc la randul meu de la clienti, despre unele inca nu stiu nimic.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O mica completare necesara...
Vreau preturi, costuri pentru site-urile din portofoliul vostru, nu pentru site-urile care trebuie facute, pe acestea le vom discuta la momentul potrivit.
Multumesc
-
Salut Fium,
Trimite-mi pe adresa de email office@iagency.ro mai multe detalii despre site-urile de care ai nevoie. O sa iti trimit o oferta de pret pentru realizarea lor, dar si pentru mentenanta lor, daca esti interesat.
De asemenea, daca doresti sa aflii proiectele la care am lucrat pana acum, discutam pe email.
O zi buna!
-
Multumesc pentru oferte, momentan am inceput o colaborare cu un user de pe acest forum. Majoritate celor care au trimis detaliile cerute de mine raman in lista de posibili colaboratori.
Se poate inchide.