Ti-am trimis PM
Versiune printabilă
Ti-am trimis PM
Salut,
Ma intereseaza si pe mine sa-mi spui cat ma costa 40-50 comentarii dofollow in site-uri diferite si daca le poti nisa in zona de turism.
M-ar interesa si cateva exemple pe care le-ai facut la alti colegi.
Mersi
Am nevoie sa promovez un site ce reprezinta un blogger persoanal, ofer reducere de 40% pentru cei interesati.
P.s respectivul blog persoanal as vrea sa aiba vechime sa fie oarecum cunoscut.
Multumesc frumos!
100 comenturi nisa IT plata prin banca , putem colabora?
@Analiza cu comanda mea cum ramane? Urma sa-mi trimiti un nou raport acum vreo 2-3 sapt... n-am mai primit nimic. Inca mai astept
Imi pare rau, cu mare regret trebuie sa spun ca nu am putut obtine aceasta performanta,nu vreau sa ma avant aiurea, pentru ca eu sunt responsabil(obligat) sa ofer comentarii aprobate.
Iar avand in vedere ca un astfel de raport imi ofera o rata aprobare de sub 50% as fi obligat sa postez in jur 200-300 de comentarii.
Sunt dispus sa ofer si comentarii pe bloguri ce sunt sub forma nume.wordpress.com/nume.blogspot.com , comentariile fiind nofollow pe site uri ce au pagerank minim 2.
Am colaborat cu Analiza pt un pachet de comentarii pe nisa IT. Dupa ceva mai mult timp asteptat, am primit raportul si desi erau cateva comentarii sterse, per total sunt multumit de serviciul oferit. Vom mai colabora in viitorul apropiat si pentru alte site-uri.