Ce coincidenta ca Naruto asta are la semnatura tot URLMANIA. Esti constient ca daca vei fi prins ca furi ti se termina "cariera" pe seopedia?
http://uploadimage.ro/images/40217860070023243533.jpg
Bafta si din partea mea.
Versiune printabilă
Ce coincidenta ca Naruto asta are la semnatura tot URLMANIA. Esti constient ca daca vei fi prins ca furi ti se termina "cariera" pe seopedia?
http://uploadimage.ro/images/40217860070023243533.jpg
Bafta si din partea mea.
@ctr, Sunt conștient de acest lucru și totodată sunt sigur pe afirmațiile pe care le fac.
Singura explicație plauzibilă pe care o văd pentru acel link ar fi că aparține unui membru din Urlmania, sau mai bine zis fost membru deoarece la ora actuală am rămas singur.
PS: Nu înțeleg ce treabă are cariera pe SEOPEDIA cu partea ”dacă furi” . Și dacă aș fi furat (presupunem prin absurd) tot nu văd nici o legătură directă. Îmi poți verifica posturi existente. Nu sunt făcute pentru a putea posta în marketplace iar unele chiar au fost de ajutor anumitor membri.
Tocmai de aceea nu văd legătura directă cu copierea, mai ales că asta o poți face oricând cu sau fără cont pe seopedia , manual sau automat !
Rog un moderator/admin sau administrator să ștergă acest topic după „lămurirea situției” , în fond s-a umplut de offtopic
Paul nu ma intelege gresit. Cand am spus "cariera" m-am referit la faptul ca oferi servicii de content writing. Daca se dovedeste la un moment dat ca articolele nu sunt originale fi sigur ca putini membrii o sa mai apeleze la serviciile tale.
Nu poti sa spui ca nu ai nicio legatura cu acel individ si apoi sa spui ca poate fi un vechi colaborator. Cred ca sti sigur cine e aceea persoana si puteai sa spui de la inceput asa pentu a lamuri problema cu Cristina Andrei.
Imi cer scuze daca te-am deranjat. Intelege postul meu ca pe un sfat nu ca pe o acuza. Din moment ce eu nu cumpar articole nici nu ma intereseaza cum le scriu cei care ofera astfel de servicii.
Hai sa o luam metodic. :)
1) Vorbim de un thread pus pe forum ieri. In aceeasi zi ai ramas fara acel misterios membru al echipei? Daca da, cine este, sa il cunoastem si noi si sa ii uram bun venit in lumea plagiatorilor.
2) Pe Seopedia nu se tolereaza furturi. De orice fel. Asta referitor la "cariera" de aici. Suntem un forum unde vrem sa oferim / gasim resurse si servicii de calitate, nu persoane care se joaca de-a optimizarea.
3) Tocmai discuti cu un moderator, care nu are vreo intentie de a sterge acest thread. Din contra, poate fi util membrilor Seopedia... si celor care cauta anumite servicii in Google.
Asa ca cel mai bine este sa lamuresti situatia si, daca ai gresit, sa inveti ceva din toate acestea.
@ctr, faptul că îl știu asta nu înseamnă că am vreo legătură cu el, fiecare este liber să facă ceea ce dorește pe internet, right ?
1) Sincer habar nu am de ce thread vorbești, dar am luat legătura cu ”vechii” amici și am fost pus la curent cu ceea ce s-a întâmplat. Un fost membru care încă mai are la semnătură UrlMania a încercat se pare să se dea ”mare” pe arenaweb și astfel a copiat un articol de pe google despre seo(articol care se pare că este al tău). Nu este vina mea că respectivul a uitat să scoată semnătura după ce a plecat din echipa creată inițial și totodată nu este vina mea că respectivul preia articole de pe internet și le postează pe alte forumuri..și sincer nici nu-mi pasă.
2) Știu acest lucru, tocmai de aceea am renunțat la alte forumuri în favoarea acestuia
3) Este adevărat că acest thread poate fi util membrilor Seopedia sau celor care caută pe Google dar, sincer vorbind crezi că nu se vor uita la discuțiile de sub primul ”topic” unde vor vedea și vor înțelege că nu suntem de încredere ? Cum să mai apeleze alții la serviciile noastre(sau mai bine zis ale mele) atunci când reputația este pătată ?
Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva și totodată îmi cer scuze și în numele acelui ”amic de-al meu”. Chiar vreau să se termine odată cu tot bâlciul ăsta care nu este folositor nimănui ,nici măcar forumului.
Odată cu venirea toamnei am adus și primele reduceri. Astfel pentru membrii Seopedia, un articol de 500 de cuvinte costă 6 Lei.
Pachetul minim este de 5 articole. Comenzile le pot prelua direct de pe forum sau prin formularul de contact existent pe site.
PS: Ne-am relansat și pe redactarea în engleză iar prețul unui articol de 500 de cuvinte este tot 6 Lei.
Am trimis PM
Un pret pentru articole cu un numar max de 300 de cuv ?
Merci
Pentru articolele de minim 300 de cuvinte percepem ca taxă 4 lei iar pentru articole de minim 200 de cuvinte percepem 3 Lei