-
Servicii Data-Entry
Doresc sa ofer servicii data-entry pentru aceia dintre voi ce au nevoie ,am mai practicat acest job pentru diferite persoane, am sortat mii de rānduri, am petrecute sute de ore.
Ma refer mai exact la listare, sortare date chiar si adćugare informaži daca este nevoie.
Sunt dispus sa susžin pe oricine are nevoie atāta timp cat ma pot descurca.
Pot oferi o parte din timpul meu in fiecare zi,deci pot īndeplini zilnic sarcini in limita timpului disponibil.
Ca modalitćži de plata accept paypal sau transfer bancar.
O seara buna va doresc!
-
Am colaborat cu succes cu Marian , il recomand cu caldura, este foarte serios.
-
Oferta este in continuare valabila.
-
Observ ca aveti nevoie de ajutor, motiv pentru care va ofer un serviciu ce are ca scop gasirea de potentiali parteneri in ceea ce priveste vinderea/cumpararea de reclama.
Despre ce este vorba?
Eu am o colectie de cateva mii de blog-uri romanesti in care in jur de 1000-2000 de blog-uri cu domeniu propriu( nu sunt subforma nume.wordpress.com, nume.blogspot sau orice altceva),deci pot intreba pentru voi despre preturile reclamei.
Voi trimite cate un email fiecare persoane in parte, voi crea un email pentru fiecare client in parte pentru a asigura un plus de confidentialitate.
Daca sunt doritori, astept doritori.
P.s Daca oferta mea este considerata de tip spam, va rog sa ma scuzati si sa inchideti topicul, multumesc frumos!