Deocamdata numai romani pot aduce.
Salut! Momentan nu ii pot targeta, insa lucrez de ceva vreme la o solutie in acest scop. Este posibil ca in viitorul apropiat sa ii pot targeta dupa zona si varsta.
Versiune printabilă
Oferta 1000 fani = 100 ron pentru primii 5 clienti!
O singura rugaminte. Poti da un exemplu grafic/text de cum sunt "indrumati" utilizatorii sa dea like?
Adica este ceva gen:
- Da ba CLICK aici.
sau
- Daca vrei sa primesti noutati direct pe pagina ta de facebook ... etc.
?
Am explicat mai sus toate detaliile necesare. Nu ma pot apuca sa iti vand reteta exacta, pentru ca in asta consta toata treaba. Daca eu iti zic tie exact cum procedez, cu ce ma mai aleg? Si asa piata e deja plina de baietasi care aduna fanii cu autolike si ii vand la preturi de nimic.
Exista sansa, ca cu timpul numarul like urilor sa scada?
Facebook ofera posibilitatea de a da si dislike unei pagini careia i-ai dat like. E un proces ce nu poate fi impiedicat. Prin orice metoda ai aduce fanii, o mica parte dintre acestia vor da dislike. Te asigur doar ca nu este o regula. Sa presupunem ca din 10.000 de fani adusi de mine, in interval de cateva luni de zile, 2-3 sute vor da dislike. Tocmai din acest motiv eu aduc de fiecare data aduc un plus de 10% la fiecare comanda.
Este exact ceea ce vroiam sa stiu ai un +1 din partea mea.
Din intamplare faci aplicati?
Nu te-am intrebat prin ce metoda ii aduci, ci doar cum sunt indrumati acei utilizatori sa dea like.
Sunt o multime de siteuri cu "schimburi de like-uri" iar majoritatea celor care le vand se folosesc de aceasta metoda, avand impresia ca cel care vrea sa cumpere are nevoie de astfel de like-uri.
Dar ma rog, nu ma mai intereseaza.