Mai am nevoie de o persoana pentru aproximativ 200 de articole. Intre timp voi finaliza a patra transa de 1000 de articole.
Multumesc.
Versiune printabilă
Mai am nevoie de o persoana pentru aproximativ 200 de articole. Intre timp voi finaliza a patra transa de 1000 de articole.
Multumesc.
Dupa cum v-am obisnuit, voi folosi acelasi post propriu si va anunt ca este finalizata o noua transa de aproximativ 700 de articole (ultima pentru Europa pana la o dezvoltare ulterioara).
Pentru a va usura luarea unei decizii, reiau aici cerintele (cu anumite modificari fata de cerintele initiale):
- redactare limba romana
- fara greseli de ortografie
- exclus copy-paste
- cedarea drepturilor de autor
- articolele sunt de doua feluri: unele au 300+ cuvinte, altele 500+ cuvinte
Fiecare persoana va primi spre redactare un pachet de 150-200 articole. Pentru a nu pierde nici dvs si nici eu timpul aiurea, ar fi bine ca oferta sa cuprinda costul / articol (300 / 500 cuvinte) x 200 articole, termenul limita (cu aproximatie) si modalitatile de plata preferate (esalonat, la final etc).
Multumesc.
Am lasat PM :)
Am transmis raspuns. Multumesc.
Am lasat si eu PM. :D
Am transmis raspuns. Multumesc.
Pentru a nu rapi timpul persoanelor interesate, ma vad nevoit sa anunt ca deocamdata transele de articole disponibile au fost deja repartizate (pentru Europa). Se lucreaza la urmatorul continent si, imediat ce acesta va fi gata, voi anunta in cadrul acestui post. Multumesc pentru solicitarile primite si voi lua legatura cu cei interesati imediat ce voi putea furniza listele finale.