-
Tema wp custom
Vantul schimbarii adie pe siteul meu. Am cerut parerea mai multor persoane si am ajuns la concluzia ca am nevoie de o noua tema. As avea nevoie de cineva cu ceva experienta in spate in acest domeniu. Am ceva idei in cap. Nu imi permit sa dau 500-600 euro pe o tema. As vrea sa ma contactati pe PM cu niste preturi si cateava exemple de teme custom create de voi. Nu va fi ceva complicat. As vrea sa se urmeze aceiasi structura, aceiasi marime a pozelor. Eventual un meniu in header, culorile schimbate s.a.m.d. Astept mesajele voastre.
LE: este vorba de siteul din semnatura.
-
Parerea mea e ca ar fi mai bine daca ai cauta o tema premium asa cum vrei si apoi ai plati pe cineva sa ti-o modifice dupa placul tau, scapi cu vreo de 100$ si in plus vei scapa si de multe alte batai de cap. Teme premium frumoase se gasesc undeva intre 30 si 75$ iar o customizare nu cred ca te va costa mai mult de 40-50$.
-
Si eu as opta pentru o tema premium. Uite si o recomandare Best Wordpress Review Theme | ProReviewTheme.com la un pret bun.
-
Thanks guys. That's exactly what I'm going to do.
-
@balauru8269 - Salut. Te adaug in Y!M si vorbim despre tema WP. Ieri nu am avut timp.