am trimis pm-uri ,pretul scade pana la 150 E !
am trimis pm-uri ,pretul scade pana la 150 E !
Se mai adauga o pagina de facebook cu 1300 fani toti reali ,nu facusi cu clickjaking sau alte balarii .Cele mai multe persoane sunt de peste 25-30 ani .
cum faci ca să schimbi numele paginii, pentru că eu am încercat și peste 100 nu-mi dă voie...
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Nu mai poate fi modificat numele pagini daca ai depasit numarul de 100 de fani. De asemenea, odata setat username-ul, nici acela nu mai poate fi modificat.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Da. Trimiti cerere dar rezultatul?
Daca citesti comentariile din articol, ai sa observi ca au trecut mai bine de 15 zile de la request-ul respectivului si n-a primit niciun mesaj. Eu m-am referit strict la posibilitatea modificarii paginii din panoul de administrator, optiune pe care n-o mai detii dupa ce pagina depaseste 100 de like-uri...acest lucru a fost introdus tocmai pentru a evita vanzarea paginilor![]()
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Păi, cum văd eu treaba, trebuie să fie cei de la FB în toane bune... Și ca să cumperi o pagină a cărei nume DOAR E POSIBIL să fie schimbat... uhm. Poate doar să faci fanii să migreze. Dar, ar mai fi un aspect, dacă pagina ta este despre... să zicem... bucătărie, iar eu vreau ceva legat de fotografie subacvatică, iar fanii sunt, așa cum spui, reali, nu cumva oamenii ăia au să dea unlike, pentru că s-a schimbat nișa (chiar și în eventualitatea în care schimbul de nume este acceptat).
Nu vreau să vezi asta ca pe un trollaj, ci sunt doar niște întrebări pe care mi le pun...
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)