-
Vinerea viitoare termin un pachet de 200 de articole pentru un client si as fi interesat de noi colaborari. Conditiile le gasiti in postarea precedenta, cu mentiunea ca pot duce la capat un maximum de 50 de bucati. primul venit, primul servit. multumesc, va doresc o duminica frumoasa in continuare!
-
Liber incepand de luni. Disponibil pentru pachete de 20+ articole. 7 lei/300 cuvinte. Niciun discount. Rata de livrare: 5-10 pe zi, maxim 20.
-
Relansat incearca sa raresti postarile astea, daca scrii la fiecare 2 -3 saptamani ca esti dispus sa iei proiecte noi ne transformam in freelance si nu asta e scopul nostru.
Mersi
-
OK. Am inteles. Multumesc. :)
-
Am colaborat cu relansatu, totul a decurs ok.
-
Mersi pentru aprecieri. Sper sa putem colabora si pe viitor. Incepand de martea viitoare sunt din nou disponibil. Daca nisa propusa de voi este una abordabila, pot scrie pana la 100 de articole saptamanal (300 cuvinte). Va astept!
-
As avea timp saptamana viitoare pentru 50-100 de articole. Daca sunt persoane interesate, le astept. 300 cuvinte/ 7 lei. pentru restul, regula de trei simpla :)
-
Am colaborat cu @relansat foarte bine pentru un calup de 20 de articole tehnice.
Voi colabora in continuare.
-
Anuntul este in continuare valabil. Daca mai sunt doritori, ii astept pe PM sau direct pe YM la id relansat.
-
Un mic up, daca imi este permis. In conditiile in care sunt persoane pe forum interesate de o colaborare indelungata, puteti conta (si) pe mine. Bineinteles, in functie de nisa pe care activati.
Vreau sa mentionez ca pe fashion nu putem bate palma. Glumind putin, inca nu am ajuns la nivelul in care sa pot vorbi despre un nasture pret de 300 de semne :D (cinste celor care pot)
Sunt liber incepand din februarie. Pe ianuarie sunt full. Multumesc si sper ca anuntul meu sa fie folositor cuiva, in vedea unei colaborari cat mai fructuoase, desigur. Seara buna!