-
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Am colaborat cu cei de mai sus si urmeaza ca in cursul saptamanii viitoare sa mai dau cep catorva colaborari. Din fericire, nu am intampinat nicio problema pana acum. Plata a fost efectuata intotdeauna la timp, iar intarzieri din partea mea au fost. Ramane sa ne auzim in curand, momentan sunt FULL. Weekend placut in continuare :)
-
Am colaborat cu el si am ramas placut impresionat de calitatea serviciilor. Recomand.
-
Astept oferte si pentru saptamana ce va sa vina. Momentan (saptamana aceasta) colaborez cu robyroy, tymbark, valentino :)
Un lucru demn de mentionat: nu accept comenzi sub 100 lei. Cum am spus si pe pagina anterioara: 5 lei - articol 300 cuvinte, 10 lei de 600. Sunt saptamani in care duc in spate si peste 100 de articole, cu alte cuvinte - cei cu treaba multa, sa treaca pe la mine :)
-
Ma treci pe mine si pt sapt viitoare :)
-
Te-am trecut. Am mai primit ceva oferte, inca mai astept. Multumesc :)
-
E luni, deci un moment numai bun pentru programarea clientilor de saptamana viitoare. Astept scrisori pe adresa redactiei :D
-
Mai caut inca un doritor pentru un pachet de 20 articole a cate 300 cuvinte. Pe PM, multumesc :)
-
Am ocupat eu ultimul loc pentru saptamana viitoare. Multam'
-
Ok, l-am luat pe prodan_13. Acum mai doresc pe cineva, deoarece nu va mai trebui sa o zbughesc marti din localitate. Daca sunt doritori, PM :) Tot asa, pachet de 20 articole 300 cuvinte sau 15 de 400, etc ... NU mai mici de 300 si, respectiv, mai ieftine de 100 lei. :)
-
Am reinceput eu colaborarea