Am colaborat cu Zettu pt inca un pachet de 4 site-uri. Foarte multumit (din nou) Recomand cu incredere
Versiune printabilă
Am colaborat cu Zettu pt inca un pachet de 4 site-uri. Foarte multumit (din nou) Recomand cu incredere
Am colaborat si sigur o sa mai colaborez cu Zettu ! Recomand si eu !
iti multumesc tymbark pt incredere.
Iti multumesc si tie XZT pt comanda facuta, si sper sa fiti multumiti.
Astept cererile dvs in continuare pt inscrierea in directoare.
SPECIFIC CA PT MEMBRII SEOPEDIA, INSCRIEREA IN CELE 420 DIRECTOARE, COSTA DOAR 13 EURO.
Am colaborat cu ZeTTu pentru 2 pachete de 420 de directoare romanesti si totul a decurs bine. Am primit rapoarte zilnice de la el, asa ca-l recomand, este o persoana serioasa / de incredere.
Iti multumesc razvan. Astept in continuare cereri pentru inscrierea in directoare. Pentru MEMBRII SEOPEDIA, pretul este de doar 13 euro, si la 4 pachete comandate, al 5 lea este GRATUIT.
Am ajuns pe primul loc in google la cautarea "bratari ieftine"
Ms. ZeTTu
iti multumesc si eu sorin. Oferta este valabila. Pretul pachetului de 420 directoare romanesti este de doar 13 euro pentru toti membrii seopedia.
Actualizez lista, cu portofoliul, care este foarte vasta , de peste 170 de siteuri cu care am colaborat , si cu peste 40 de pachete de inscriere in curs.
-o puteti verifica aici: Portofoliu | AvsZ - Optimizare seo
Am o colaborare inceputa cu maldinii , kidu , Razvan Badu , Todosin , Atonio Tony, Phoenixman2007 si multi altii care va pot confirma .
Pretul pachetului de 420 directoare se mentine la 13 EURO , doar pentru membrii seopedia. Astept cereri in continuare.
Inca un pachet de 420 de inscrieri in directoare incheiat de ZeTTu ! Raport zilnic, persoana foarte serioasa, RECOMAND !
Confirm si eu colaborarea cu XZT, si inceperea cu altii membrii, inclusiv ISKY. Astept cereri in continuare.