As dori daca se poate ca persoanele cu care am colaborat, s-arunce aici o vorba buna sau proasta. Multumesc.
Versiune printabilă
As dori daca se poate ca persoanele cu care am colaborat, s-arunce aici o vorba buna sau proasta. Multumesc.
M-am reapucat de scris. Daca cineva e interesat, sa lase aici un reply sau un PM. Preturile nu mai sunt aceleasi.
Inca valabil!
Salut. Am nevoie pana deseara de un articol de 150-200 cuvinte care aiba legatura cu saltele si as dori sa cuprinda 3 cuvinte cheie. Daca e ok astept PM sa discutam
Ai PM.
Recomand cu caldura. Articol calitatea intai !!!
Multumesc Valentin.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In continuare valabil.
Mai valabil ca niciodata!
Scriu articole si advertoriale de 350 - 400 de cuvinte. Nu pocesc Limba Romana, asta se poate vedea pe scriudetoate.info (poate fi considerat portofoliu).
Articole/advertoriale scrise de MINE si publicate pe scriudetoate.info:
- intre 8 - 10 euro (maxim 400 de cuvinte + 3 link-uri + cuvinte cheie la alegere + logo cu link pe el);
Articole/advertoriale scrise de VOI si publicate pe scriudetoate.info:
- intre 6 si 8 euro (maxim 300 - 400 de cuvinte + 3 link-uri + cuvinte cheie la alegere + logo cu link pe el).
Articole/advertoriale scrise de mine si nepublicate (adica il luati si faceti ce vreti cu el) pe scriudetoate.info:
- intre 5 si 8 euro (maxim 300 - 400 de cuvinte).
Exclud: baze de date (mysql si alte cele), PHP, CSS, HTML. Cam tot ce tine de programare.
Pentru review-uri n-am un pret, vorbim, trebuie sa stiu despre ce este vorba.
Imi rezerv dreptul sa refuz scrierea articolelor care nu-s pe lungimea mea de unda.
am luat de la el,totul a decurs ok.