Mie imi poti lasa mail, stii adresa.
Mersi!
Versiune printabilă
Mie imi poti lasa mail, stii adresa.
Mersi!
Incantat de suma, am apelat si eu la o inscriere. S-a tinut de cuvant si in 2 sapt. am primit frumos raport pdf cu directoarele in care a fost inscris.
Eu zic ca-i de incredere :)
Pana la urma au intervenit alte probleme, si voi fi plecat doar de marti...asa ca mi-am permis sa mai lungesc inscrieriile. Cei care nu au primit pana astazi rapoartele le vor primi cu siguranta pana marti.
Asa ca nu va mai grabiti sa-mi acordati reputatie negativa. De cand am inceput sa inscriu in directoare abia abia am primit cate un feedback, de reputatie pozitiva nici nu se pune vb, dar cum intarziu umpic imediat se sare cu reputatie negativa. (sper ca macar cel care mi-a acordato a facut o parte din plata, ca in rest nu vad ce motiv ar avea) Credeti-ma ca nu-i un lucru usor DELOC sa inscri in directoare...si mai ales atunci cand clientul are preferinte privind calitatea directoarelor si alte povestiri carora din experienta mea nu le vad rostul, dar na.. ce sa-i faci..."Clientul stapanul nostru".
Deci fiti fara teama ca va voi livra inscrieriile!!!
-Ionut-
EDIT:
Era sa uit: Tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au lasat un feedback si cu care m-am inteles mai bine decat credeam.
Multumesc!
inca mai astept raportul.
Mai e valabil?
Da, vreau si eu un PM daca mai lucrezi. Mersi!
eu astept si in ziua de azi o confirmare, o lista cu directoarele in care sunt listat
si eu astept, inca mai sunt rabdator.
Si eu astept..rabd in continuare si o sa rabdam ca nu avem incotro. Dar totusi au trecut 3 saptamani de cand trebuia sa primesc raportu si omu' nu mai da niciun semn de viata. Astept....