Pai, daca va spune locul, il postati singuri acolo, fara sa il mai platiti. :)
Versiune printabilă
Deci pana la urma este vorba de servicii de creare backlinks din comentarii pe websiteuri cu domeniu .edu. Acum am inteles, insa vanzatorul trebuia sa iti detalieze concret oferta, sa prezinte statisticile siteurilor in cauza (backlinks, pr, vechime, frecventa actualizarii continutului, etc)..
Mersi de raspuns.
Cum adica imi oferi propriul meu blog .edu? Eu nu am un blog .edu, vrei sa spui ca oferi spre vanzare blogul pe care il detii, sau imi oferi mie posibilitatea sa imi creez un blog pe domeniu .edu?
Referitor la "traducerea lui Nichita", tind sa cred ca problema este la tine. Nu este problema utilizatorilor ca nu inteleg ceea ce vrei tu sa oferi, tu ar trebui sa fii mai explicit ori de cate ori oferi un serviciu si sa vii cu informatii pe care orice potential client ti le-ar putea cere. Tu in schimb ii lasi pe toti sa te traga de limba, apoi sari revoltat cu raspunsuri dure.
Nu vreau sa imi iei in parere de rau mesajul. Astept in continuare detalii in legatura cu blogul de care vorbeai.
Mersi!
iti ofera un link spre o pagina unde poti sa iti creezi un blog, acel blog fiind hostat pe un domeniu .edu
Multumesc odiv :)
Exact lucrur respectiv ofer.
odiv poate sa va confirme, si defapt a si confirmat faptul ca serviciul care il ofer este adevarat si ofer respectivul rezultat clientilor.
@edy12006 eu am gresit pentru ca serviciul a luat mai multe forme si nu am schimbat si pe prima pagina, am rezolvat si acolo acum.
Ok, acum am inteles ce oferi, insa nu inteleg de ce oferi acest "serviciu". Ce este cu domeniile astea .edu, sunt vreun secret al online-ului astfel incat nimeni nu isi poate crea un domeniu cu extensia .edu si trebuie sa le comunici tu contra-cost acest link unde se pot crea? Sincer eu sunt de cativa ani in online si nu am mai auzit de astfel de conspiratii.
Din nou am dorinta de a nu trata mesajul meu ca pe unul rautacios si sa incerci sa vii cu un raspuns competent.
Mersi frumos!
.edu ca sa nu devenim "offtopic" sau in necunostinta de cauza.
@edy12006 Esti de multi ani in seo sau online si nu ai auzit de .edu trist. Eu zic sa incepi sa nu o mai dai off topic aici ca incepe sa nu mai tina.
Daca vrei raspunzuri cauta pe google, te rog sa incetezi cu acest off topic. Cine stie ce e un .edu stie ce primeste, daca tu nu ai habar dute si fa ce vrei tu dar termina cu off topics pe aici.
Mi-a explicat colegul de forum "odiv" pe privat care este treaba cu blogurile astea .edu.
Mersi si spor la vanzare! Scuze pentru deranj!
ok, mersi si eu.
Florin, nu era cazul sa schimbi accentul.
Nu stiu cat de trist este sau nu ca nu am auzit de faptul ca nu poti avea un website pe .edu doar daca esti student la una dintre universitatile ce ofera acest serviciu. Referitor la "nu mai tine offtopic" nu inteleg ce vrei sa spui. Nu cred ca e cineva de pe aici in concurs la numarul de posturi si nici nu plateste nimeni pentru mai multe posturi detinute.
Cand am ceva de cautat folosesc google, cu siguranta, insa in cazul de fata tu ofereai un serviciu si eu, ca si multi altii, nu am inteles in ce consta serviciul tau, tu fiind de vina ca nu ai explicat concret. Referitor la off-topic iti recomand sa citesti in regulament si vei afla ca pe subiectul ofertei de servicii pe care ai prezetat-o se pot trata discutii, acestea considerandu-se on-topic. Nu stiu ce ti s-a parut tie off-topic dar nu vreau sa intram in polemici, asa ca te astept pe privat daca ai ceva de lamurit.
Iti doresc inca o data spor la vanzare si o zi cat mai buna!
Multumesc :)