caut expert seo pentru site de poker
Salutare, caut un expert seo care sa ma ajute la un proiect de lunga durata. Doresc sa ajung in top pe cuvinte legate de poker. As avea nevoie deci de o optimizare on page, care nu ar dura prea mult(site-ul este construit destul de bine, si apoi link building pe o perioada de pana la un an).
Astept oferte pentru astfel de proiect, daca acceptati sa alcatuim un plan de plata in functie de performante (clasarea in google pentru cuvantul principal). Adica o plata lunara plus un bonus daca ajung pe pagina 2, altul pentru locul 10 alta suma, s.a.m.d.
Stiu ca probabil nu asa lucrati de obicei, dar am intalnit in Romania prea multi "experti" care fac o banala optimizare on page si inscrierea in directoare pentru cateva sute de euro pe luna. Pe aceste cuvinte nu este suficient. Sau eventual sa imi dati rapoarte pe parcurs cu munca si progresul campaniei.
Site-ul este unul cu vechime de un an,nu este in top 100 pentru cuvantul dorit, si are in prezent 1500 de backlink-uri. Numele site-ului, cuvantul principal pe care doresc link building cat si alte detalii le voi da pe privat. Sunt dispus sa ofer content pentru site cat e necesar, si chiar sa ajut la link building daca pot. E un proiect pe cateva luni. Stiu ce preturi si munca presupune optimizarea seo, asa ca astept oferte serioase de la oameni cu experienta.
Astept raspunsul si propunerile d-voastra.
O zi buna.