ma intereseaza cat ar costa optimizarea unui site nou cu 7 pagini, site despre jocuri pt copii in aer liber, si promovarea lui astfel incat sa ajunga la un nr de 50 unici pe zi in prima faza.
astept pareri
Versiune printabilă
ma intereseaza cat ar costa optimizarea unui site nou cu 7 pagini, site despre jocuri pt copii in aer liber, si promovarea lui astfel incat sa ajunga la un nr de 50 unici pe zi in prima faza.
astept pareri
nu se poate da un pret estimativ din ochi. Depinde mult de situatia actuala a site-ului, de nisa, de cuvintele targetate, de concurenta de pe cuvintele cheie respective, de dificultatea in a obtine backlinkuri de calitate pentru cuvintele cheie respective and so on.
Site-ul este nou si asta e un factor care conteaza foarte mult pentru ca Google pune mare pret pe vechime si autoritate. S-ar putea sa pice in sandbox 2-6 saptamani, s-ar putea sa trebuiasca alcatuita o strategie diferita de optimizare daca cuvantul cheie principal nu e prea cautat. De exemplu daca "jocuri pentru copii in aer liber" nu e cautat, n-are rost sa optimizezi pe ala si e bine sa cauti alternative.
anyway, SEO depinde de multi factori, pune site-ul la studii de caz si poate o sa-ti putem da niste sugestii dar un pret din ochi nu poate fi dat. De exemplu din ochi eu ti-as zice ca te-ar duce de la cateva sute de euro in sus, poate chiar peste o mie.
"jocuri pentru copii in aer liber " e domeniul din care face parte situl
keywords sunt : topogane, topogane gonflabile, girafa gonflabila, saltele gonflabile, petreceri pentru copiii, ....
Offtopic: Tobogan
Din cate am vazut pe google, sunt destui care folosesc topogan. Dar de dragul limbii romane m-am simtit datoare sa specific.
4-6 saptamani, daca pui cateva linkuri bune gen "jocuri pentru copii"
suficient sa ajungi pe pagina 2-3 in google si ai vizitele astea
pui linkuri pe situri unde ai acces, cu vechime si din domeniu
sau cumperi linkuri cu 5-10 $ bucata
sau cel mai simplu cumperi un banner pe un site de jocuri
si topogan si tobogan merg
ambele sunt cautate destul de mult pe google, tb tinut cont de ce cauta lumea
Incearca si inregistrarea in cateva directoare de calitate, te-ar putea ajuta intr-o anumita masura.
Apoi cauta sa cumperi linkuri pe cateva siteuri de aceeasi nisa sau foarte apropiata si vei ajunge destul de usor la numarul acela de vizite pe care il doresti.
Eu in 3 saptamani am ajuns cu un site de jocuri online la 200 de vizite pe zi doar din link exchange si submit in vreo 100 de directoare, cuvinte cheie puse bine si continut adaugat zilnic. Am mai avut grija de keyword density in index.
Salutari si numai bine! Spor la treaba!