Pai nu stiu cum e la ING da la Raiff pentru asigurarea bagata pe gat scria ca isi vor lua ei singuri ratele din contul curent. Deci nu e gratuita.
Versiune printabilă
Pai nu stiu cum e la ING da la Raiff pentru asigurarea bagata pe gat scria ca isi vor lua ei singuri ratele din contul curent. Deci nu e gratuita.
Lucrez cu 3 banci, dintre toate cea mai profesionista mi se pare ING (e si cea mai scumpa - dar merita).
La ING in 4 zile am avut cont/card/digipass.
eu l-am luat in nici mai mult si nici mai putin de... 5 minute ceea ce este foarte putin :)
Il primesti pe loc digipass-ul cand deschizi contul, dar daca vrei si card dureaza cateva zile.
In Oradea s-a intamplat sa nu aiba digipass-uri in octombrie, ziua urmatoare au sunat ca au primit.
la mine nu mai aveau si m-au trimis la alta sucursala din ploiesti pentru ca le-am explicat ca maine sunt la munca si doar azi am liber...
totul a durat 10 minute maxim, contul il aveam de vreo 10 luni de zile.
Trebuie sa ma intrebi. Nu imi bagi nimic sub nas ca nimic nu e moca pe lumea asta. Ai inteles?
In Germania la HVB cardul si digipassul le-am luat pe loc. Deschiderea contului m-a costat 10 euro deci mai putin decat la astia.Citat:
Postat în original de costy81gl
Aici deschid contul, imi baga pe gat si o asigurare si nu mi se spune de la inceput, nu avem digipassuri. Abia dupa ce toata tarasenia e terminata mi se specifica problema cu digipassurile.
Asta e hotia!
Minti! Nu cred ca exista nicio banca in Romania in care sa ai in 15 minute cardul si digipassul. Chiar si in Germania a durat vreo 20 de minute pana mi le-au dat in mana. Deci e o minciuna!Citat:
Postat în original de costy81gl
sunt de acord cu Tudor!!!
Cand mergi la banca sau oriunde sa semnezi un contract sau sa faci orice fel de intelegere..trebuie sa iti spuna totul inainte sa iei o hotarare. NU te pune sa semnezi sa iti dai actele pesonale si apoi ..ca stiti...nu avem digipass-uri...
dar aici nu e problema neaparata a ING-ului mai mult a "omului" care iti deschide contul si nu iti spune ce si cum ai de facut.
Eu lucrez cu Unicredit Tiriac sun multumit pe moment cu ei.
Am fost la BCR pt un credit.....pe langa ca m-au purtat mai mult de o luna ....mi-am facut un card ....cica e mai ieftin costul creditului daca ai si card...iar digipass-ul se activeaza cam in 3 zile!!!
Concluzie: bancile din Romania mint fff frumos.
Da, bancile, reclamele si politicienii.
Live with that.
Da, cardul l-am luat dupa cateva zile. Ma refeream la faptul ca semnarea actelor si configurarea digipass-ului au durat cateva minute.
Cum adica nimic nu e moca? Eu platesc 3 lei lunar pentru contul meu. Am asigurare de viata, cont, card si digipass. Daca asta nu e moca du-te si spune-le ca nu-ti permiti asigurarea de viata, poate iti reduc taxa lunara la 2 lei si 50 de bani.
Dar sigur nu o sa-ti reduca taxa lunara pentru ca asigurarea e gratis. Deci poti sa mergi si sa le spui ca vrei sa platesti aceeasi suma dar sa nu primesti nimic daca mori.... daca tie ti se pare asta un avantaj.
Sper sa nu creada cineva ca fac reclama intentionat la ING, dar am lucrat cu BCR 2 ani si am imbatranit vreo 4 asteptand pe la cozi interminabile, in calduri sufocante si certandu-ma cu babe care nu-mi dadeau voie sa trec in fata desi aveam treburi la ghisee diferite.
@Tudor: daca ai semnat actele pentru digipass, si abia apoi ti-au spus ca nu au, atunci sunt 100% de acord cu tine. Si eu sunt genul de om care nu poate astepta un produs si aleg mereu magazinul/institutia care il are in stoc si mi-l poate da pe loc.
PS: nu faceti confuzie cu asigurarile obligatorii impuse celor care au credit sau optiunea de overdraft la card. Mi se pare de bun simt sa se asigure ca au de unde sa-si recupereze datoriile pe care la faci la ei, daca dispari. E ca si Casco la leasing.
Pe mine treaba cu digipassul m-a deranjat enorm. Sincer!