-
Creare cont.
Salutari,
Am nevoie sa îmi fac un cont pentru efectuarea de plăti către persoane fizice/juritice, magazine online, încasări...
Ati putea sa îmi recomandați din experienta dvs., o banca? Bănuiesc, ca voi face un cont de debit, căruia ii voi atasa, eventual, un card. Îl voi lega la paypal.
Va mulțumesc!
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
-
Salve George.
Eu lucrez de multi ani excelent cu BCR. Mai nou, au eliminat comisioanele pentru conturile curente, ceea ce ii face si mai atragatori.
-
recomand - ING nu au niciun comision de intretinere cont si nici comision la plati/incasari momentan; ai card de debit gratuit si token prin sms pe telefon gratuit; se poate atasa paypal foarte simplu;
recomand - GarantiBank, au comisioane destul de mici la plati, nu au comisioane la incasari, au taxa lunara cont aprox 9lei; card de debit gratuit; atasarea contului paypal destul de complicata;
NU recomand - Transilvania, au comision cont 1 leu/luna daca ai token, au comision si la plata si la incasare
NU recomand - Raiffeisen pt ca au tot felul de comisioane, inclusiv la plata si la incasari
-
ING recomand si eu.
Pe la ghiseu treci doar o data pe an (pentru actualizarea datelor) in rest n-ai motive. Totul e prin ATM + internet banking.
-
Va multumesc pentru raspunsuri. Inclin spre BCR, am mai avut cont la ei acum cativa ani, singurul lucru care m-a deranjat atunci, au fost comisioanele de administrare, desi nu foloseam contul in perioada respectiva... Voi studia si oferta ING!