Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Problema tranzactie internationala

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Fara exagerare, deschiderea contului in valuta, nu dureaza mai mult de 10 minute de cand s-a apucat de completat formularul, pana iti da fluturasul respectiv. In conditiile in care operatorul/oarea nu "impusca" tastele si nu este pentru prima data cand deschide un cont
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Antonie George este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

N-a durat mult nici cand am deschis contul in lei. Cu siguranta o sa cer si deschiderea celui in valuta. O singura intrebare mai am: trebuie sa specific ca vreau sa-l accesez si pe acesta prin BT24 sau va fi adaugat automat, odata ce am serviciul activat pentru contul in lei?

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

La mine a aparut singur, dar mai bine intrebi, sa nu te trezesti cu surprize-surprize. "Nu-i asa?"
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Trebuie musai cont in valuta respectiva, in codul IBAN este inclusa cifrat si valuta, iar cand banca platitoare vrea sa faca tranzactia intr-un cont cu o valuta diferita se opreste tranzactia, e ca si cum ai introduce un IBAN gresit.
    La fel se intampla si in tranzactiile ro-ro daca valuta este diferita.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

In doua cazuri mi s a facut plata in euro din extern catre cont de lei, in ambele randuri m-au sunat de la Raiffaissen, respectiv BCR sa ma intrebe daca imi deschid cont in euro sau imi fac conversia in lei. Am ales conversia si nu a fost nici o problema.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, am fost la BT, am deschis un cont in USD, a durat 2 minute. Ce mi se pare ciudat este ca mi-a fost dat si un alt cod swift: BTRLRO22PHA.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu lucrez de mult cu BT. Am primit bani in USD si EUR si mi-au deschis cont automat initial deoarece banii erau trimisi pe IBAN-ul contului in lei. Merge tranzactia si cu codul swift simplu: BTRLRO, parca terminatia respectiva este codul de sucursala, dar din cate stiu eu pt BT toate tranzactiile se proceseaza central la Cluj si nu ar trebui sa fie o problema.
    Platile externe in ultimii 2 ani nu dureaza mai mult de 4-5 zile maxim. Eu am primit bani din Canada care au intrat in maxim 24H pe swift. Din Brazilia au facut cam 4 zile. In rest tot ce a fost trimis din UE, atat la BT cat si la ING imi intrau in 24 de ore.
    Asadar daca au trecut 2 saptamani si nu au intrat banii, ori nu ti-a platit clientul respectiv, ori este o problema cu bancile (IBAN gresit, swift gresit, etc.).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

Cand trimit detaliile bancii, trebuie sa trimit si adresa bancii sau doar numele?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Trebuie sa trimiti si adresa bancii si numele si codul iban COMPLET si numele tau al beneficiarului si , uneori si adresa ta.

Fac plati peste tot prin lume la furnizori si tine foarte mult de traseul banilor, uneori sunt rutati si aici intervin reguli locale.
    De regula ..in China cea mai habotnica transferurile au durat intre 7 si 11 zile !! Cu rutare pe la o banca corespondenta din SUA.

Daca ai gresit ceva tu sau operatorul banii sunt blocati intre conturi in asteptare. Daca nu te sesizezi tu sau cel ce face plata cam stau acolo. cel ce face plata are dreptul si posibilitatea de a verifica starea lor si sa primeasca dovezi ale stadiului si a confirmarii platii. Tu nu prea ai cum..doar sa soliciti de la cel ce a trimis confirmarea din partea bancii lui cum ca suma a fost procesata corect si stadiul platii. Daca americanos nu iti da inseamna ca e de rea credinta si intramin situatia 2 : NU A PLATIT COHONESII
    Daca chiar se blocheaza suma incepe o procedura de corespondenta intre banci care poate dura si o luna, in functie de situatie , motive.

Cu raiff ul nu am lucrat (dar am si la ei cont ) , insa cu alte banci am avut nevoie de cont similar cu valuta primita..

off topic : A...o recomandare. Azi am ramas uimit sa aflu o banca care are doar 1 leu pe abonament internet bancking si nimic taxe pe conturile deschise, indiferent de cate ai ..In rest te jumulesc undeva la un euro+ pe luna/ cont deschis. E vb de Transilvania. Pentru cei ce trebuie sa aiba deschise multe conturi , in multe valute ..merita sa o incercati.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 29th June 2012 la 01:30.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Trebuie sa trimiti si adresa bancii si numele si codul iban COMPLET
    La Banca Transilvania codul IBAN se termina in XX. Este in regula?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre paypal, si anulat tranzactie.
    De Guess Who în forumul PayPal
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd February 2012, 08:33
  2. Despre paypal, si anulat tranzactie.
    De Guess Who în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd January 2012, 15:40
  3. Tranzactie imensa
    De cristianionescu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 18th August 2011, 19:30
  4. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 26th March 2010, 21:38
  5. Metode de promovare internationala, regionala, demografica si etno marketing
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th July 2009, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •