-
Problema Joomla
Sal la toata lumea. Vreau sa va zic ca vreau sa instalez si eu Joomla pe un server web (am domeniu). Acel host nu are functia aia de mod_rewrite si as vrea sa-mi faceti niste .htpasswd sau fisiere care ar putea sa faca cumva ca fisierele sa se poata inlocui (rewrite) ca altfel nu voi putea instala joomla :(. Mersi
-
De obicei cms-urile merg si fara mod_rewrite care apropo nu e o functie, si nici joomla nu cred ca face exceptie.Deci ar trebuii sa poti sa instalezi fara probleme.
Si nu am inteles ce fisier vrei tu (.htpasswd?) poate .htaccess.
Eu nu am mai folosit de mult joomla si cand l-am folosit a fost doar ocazional asa ca nu stiu foarte multe despre el, poate iti raspunde un user mai priceput despre ce e vorba.
-
Problema nu tine de Joomla, ci de hosting. Ar trebui sa mearga totusi, fara sa ai insa optiunea de utilizare a url-urilor search engine friendly. Ceea ce spui tu (.htpasswd) nu are legatura cu .htaccess care se refera la mod_rewrite. Concluzia: daca tii neaparat sa faci instalarea pe hotul respectiv vei utiliza fara mod_rewrite, daca vrei neaparat mod_rewrite cauti un alt host.
LE1: razor, am postat aproape in acelasi timp :)
LE2: s-ar putea sa mai fie o posibilitate, este vorba de crearea url-urilor search engine friendly FARA mod_rewrite, avand forma de tipul site.com/index.php/sectiune/categorie/articol, exista ceva discutii in acest sens aici si aici
-
Componenta sh404sef face mod_rewrite si fara a folosi htaccess.
-
:)
"Sa-mi faceti"? No offense, but google it ca e simplu.