-
Probleme flash chat
Compania de hosting din Romania mi-a oprit site-ul ( fara sa ma anunte ) pt ca flash chatul pe care il aveam foloseste prea multe resurse.
Acum nu imi permit un server dedicat pt ca site-ul meu nu scoate decat cativa centi pe zi.
Nu vreau sa renunt nici la chat pentru ca asta e frumusetea site-ului.
Stie cineva daca la go daddy am voie cu flash chat ?
Ce solutii as mai avea in acest caz ?
-
Pai in primul rand eu zic sa iei si puctul lor de vedere in calcul... Chiar s-ar putea ca chatul folosit de tine sa nu fie chiar ok si sa consume resurse nejustificate, fapt care ti-ar putea provoca aceleasi probleme si in viitor, chiar daca te duci la GoDaddy sau altii.
Solutia ce-a mai buna zic eu ar fi sa cauti alternativa la chat si sa faci teste pe acelasi cont de gazduire tinand legatura cu cei de la hosting sa vezi cum se prezinta noul engine de chat.
Abia apoi, daca nu si nu ii dai de cap si nu gasesti o solutie buna te poti gandi la o mutare. Desi, dupa cum am zis si mai sus, daca chatul folosit chiar consuma multe resurse, oriunde te-ai duce o sa fii tratat la fel (pe un shared host).
PS
Compania de hosting are tot dreptul sa iti opreasca site-ul fara sa te anunte daca contul tau pune in pericol sau pune serverul pe butuci.
-
Schimba flas chatul cu un alt sistem de chat care foloseste mai putine resurse.
Gasesti o gramada aici
-
Am schimbat chatul cu unul care foloseste resurse mai putine. Sper sa nu mai am probleme un timp.
Multumesc pt ajutor !
-
Totusi cat trafic ai facut de ti s-a oprit contul de hosting ?
Sau ce inseamna "foloseste prea multe resurse" ? Ca e putin aberant.
-
Nu era vb de trafic 1 gb/zi, daca 30 de utilizatori vb in acelasi timp pe chat serverul lor nu se descurca prea bine.