Caut hosting de calitate in romania. Momentan am mxhost si khost
Minim ar fi: Spatiu pe hdd 100mb si trafic 10gb lunar 2 baze de date
Maxim (mai mult de atat mi-ar fi inutil ) 500mb pe hdd si trafic 50gb baze de date nelimitate
Max 50$ anual.
Versiune printabilă
Caut hosting de calitate in romania. Momentan am mxhost si khost
Minim ar fi: Spatiu pe hdd 100mb si trafic 10gb lunar 2 baze de date
Maxim (mai mult de atat mi-ar fi inutil ) 500mb pe hdd si trafic 50gb baze de date nelimitate
Max 50$ anual.
Eu aici am gasit cu caracteristicile date de tine ... inclusiv pretul.
http://oklop.com/ro/?page=linux-hosting
Planurile Midi, Maxi, Mega. Iti pot da si alte detalii daca vrei, eu am de ceva timp la ei.
Success, si daca gasesti si alte oferte avantajoase/mai avantajoase eu unul as fi interesat.
Am luat si eu azi un plan MEGA de la OKLOP si vad ca site-ul e offline mai tot timpul iar cPalnel se misca (,) ca melcu' :( Poate-si revine in timp :happy:
a incercat cineva fastweb.ro ?
Am vazut ca si-a revenit, sper sa ramana UP in continuare. ;)
Azi a avut downtime aproape toata ziua. Renunt la serviciile lor. :|
Just try www.eGazda.ro
COMUNICAT OFICIAL
Buna ziua,
Sunt reprezentant al serviciilor de gazduire web Oklop in Romania. Este adevarat ca in ultima perioada ne-am confruntat cu doua downtime-uri severe. Regretam cele intamplate si ii asiguram pe actualii nostri clienti cat si pe cei potentiali ca depunem eforturi deosebite pentru a rezolva in timp util si pentru a preintampina astfel de probleme.
Ca urmare a celor intamplate, actualii nostri clienti au primit 1 luna de gazduire gratuita prin prelungirea automata a contractului cu inca 30 de zile.
Oklop Web Hosting ofera servicii de gazduire pe piata internationala de aproape 1 an de zile. Este prima oara cand ne confruntam cu o asemenea cadere severa.
Va reamintim ca SUNTEM IN TOTALITATE DEDICATI CALITATII si garantia de 30 zile confirma acest lucru. Clientii care nu sunt multumiti de serviciile noastre pot cere returnarea banilor in primele 30 de zile.
Asadar ii indemnam pe cei care doresc gazduire si suport tehnic de calitate la cele mai bune preturi din Romania sa incerce FARA NICI UN RISC serviciile noastre.
De asemenea va informam ca incepand cu aceasta luna, serviciile de gazduire pot fi comandate si pe perioade mai mici de 1 an (1 luna, 2 luni, 3 luni, 4 luni, 6 luni).
Multumim celor care au ramas alaturi de noi si ne reafirmam angajamentul de a fi in continuare alaturi de Dumneavoastra.
Echipa Oklop Romania
Probabil ca a fost pentru mine ghinionul ca am prins ambele downtime-uri unul in ziua achizitiei si altul ieri (din totalul de mai putin de 2 saptamani cat am avut hosting la ei). Suportul tehnic (atat telefonic cat si prin e-mail) a fost intr-adevar foarte friendly. Eu le doresc mult succes! :)