-
API-uri in opencart
As dori sa stiu daca ma poate ajuta si pe mine cineva, contra cost desigur, cu adaugarea a 2 api-uri intrun mini magazin online (sub 40 de produse) dezvoltat pe opencart.
In acest moment am api-ul de la Fan Courier in admin-ul Opencart-ului, insa doresc adaugarea DPD Courier si a SmartBill. Ideea este ca vreau sa pot da click din admin panel pentru a printa AWB-urile si facturile. In momentul de fata dau copy-paste si le fac manual. Pentru ambele API-uri am documentatia si suportul lor prin email sau telefon.
Imi pare rau ca am descoperit seopedia atat de tarziu si sper ca nu am postat in sectiunea gresita.
Astept cu real interes pm. Multumesc.
-
Salut, si eu am implementat cel de la Fan Courier in admin.
Te pot ajuta cu cel de la DPD si SmartBill
Da-mi un pm
-
Daca rezolvi pentru smartbill da-mi si mie un semn ca sunt interesat. Mersi.
-
Am identificat problema cu SmartBill. Modulul lor, functioneaza pe versiunile vechi, de pana la 1.5*. Cum eu am , 2* , nu functioneaza. Din punctul meu de vedere daca nu ofera suport pe toate platformele si pe toate versiunile, inclusiv cele noi, pierd clienti. Daca tot dau copy-paste, aleg un program de facturara free si renunt la ideea de plati smartbill. Simplu.
-
Kidde, ai mesaj privat. Multumesc :)
-
Daca mai este de actualitate vezi ca cei de la Smartbill au scos un modul si pentru Opencart 2.x si functioneaza foarte bine.