-
configurare .htaccess
salutare.
am tot cautat pe net si nu am gasit nici o varianta buna, pentru urmatorul lucru.
am domeniul x.com/video iar videourile din acel subfolder as vrea sa se poata vedea doar de utilizatorii domeniului y.com, nu si de catre alte domenii pentru a putea evita excesul de banda consumata. Careva cu vreo idee? Multumesc.
-
y.com sa fie motor de cautare, gen google.com si sa nu poata fii accesat de vizitatori google.ro?
Fii te rog mai explicit. Deasemenea, pe ce ruleaza domeniul respectiv? Wordpress, etc..???
-
domeniul x.com vafi doar de hostare a fisierelor, iar domeniul y.com va functiona cu wordpress(codul lor de player).
-
Adica filmele vor fi redate pe y . com
Y . com are IP dedicat? Daca da, vezi daca cererea este perceputa ca venind de la site sau de la vizitator. Daca vine de la site, adica de la y . com bagi un cod cu exceptii IP-ul tau si IP-ul y . com. Asta e usor de facut.
Daca este perceputa ca venind de la client bagi un filtru pe referer dar asta e mai complicat. Daca descoperi tu ce filtru iti trebuie il gasesti pe net sau te vor ajuta colegii care se pricep.
Cred ca va fi ceva de genul:
Cod:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} .
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !domeniuy\.com [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !domeniux\.com [NC]
RewriteRule .? - [F]
Ca idee....