la ce calculator trebuie sa fac asta si pe ce conexiune? Pentru ca momentan postez de la laptop conectat la o retea libera si am cablul direct in dekstop.
Versiune printabilă
la ce calculator trebuie sa fac asta si pe ce conexiune? Pentru ca momentan postez de la laptop conectat la o retea libera si am cablul direct in dekstop.
Ori de la desktop ori de la laptop, important este sa iti functioneze internetul pe oricare din ele. Din ce am inteles eu, pe wireless iti mergea conexiunea, corect?
@pushtius1 - Nop, este conectat acum la o retea libera
Ideea este ca acest tip de router a avut probleme mereu si daca tot am patit-o si eu acum as vrea sa-l schimb.
O recomandare de router bun ar fi si aceea binevenita.
Pe desktop ai link cu routerul? (se aprinde beculetul in locul corespondent unde intra firul de la pc?) Ce win ai pe desktop? Si doi, pentru a fi sigura de ip, vezi ca in 90% din cazuri, acesta este scris pe spatele routerului!
ai dat ping de pe desktopul care este conectat cu cablul direct la router?? arata si ipconfig /all .. sa vedem daca ai alocat ip de la router.... Nu arata printscreen de pe laptopul conectat la alta retea .. ca nu conteaza asta daca raspunde la ping sau ce ip are alocat
@avram - imediat fac conexiunile si postez ....
Poti incearca asta: Router wireless D-Link DIR-600 DIR-600 - eMAG.ro
Ce te rog e sa suni la Emag si sa intrebi daca are PPPoE (in mod normal are, dar nu scrie in descriere).
Ataşament 2424
Sper sa nu ma hakuieasca nimeni :D
Problema e semnalata si aici
Pai si nu merge ping la "192.168.1.1" ? Ia incearca de pe PC-ul asta un ping catre 192.168.1.1 si http://192.168.1.1