-
Nameservere private
salutare. am si eu o problema la care sper sa reusec sa ii dau de capat.
am un server privat la care am facut mai multe perechi de nameservere proprii.
ideea e ca atunci cand cineva va da click pe ns1.siteulmeu.com in who.is(sau alte siteuri din aceeasi categorie) ii va arata toate siteurile care folosesc acel nameserver. se poate ascunde aceast lucru?
-
Nu prea. IP-ul nameserverului trebuie sa fie public, n-ai cum sa-l ascunzi si deci nu poti impiedica pe nimeni sa faca liste cu ce siteuri pe ce nameservere sunt. Tot ce poti sa faci e sa folosesti nameservere publice.
-
da .. am mai studiat putin problema. ideea e ca mai iau "flood" uneori si nu prea leas folosi pe alea publice, nu prea le face bine nici lor :))
-
Nu ai nici cum sa ascunzi site-urile si nici cum sa le faci private.
In functie de ce flood primesti se pot face ceva filtre. Daca ai nevoie ma poti cauta pe privat. Te ajut cu orice problema legata de server/flood/configurare/etc.
Bafta
-
serverul unde iau flood e ok. ma intereseaza doar chestia cu privatul. ms
-
Poti sa folosesti serviciile ns de la cloudflare. Si daca stergi intrarea de direct, nici ip-ul real nu-l mai poat afla.
-
am folosit dar ca protectie ddos sa stii ca nu sunt ok. am folosit si servicii cu plata.
-
Te poti uita aici:
https://support.hostnine.com/index.p...e-name-servers
Private Name Servers - Setup « HostGator.com Support Portal
Caut si eu un serviciu de genul acesta si am vazut ca mai multe firme de hosting de afara ofera aceasta posibilitate.
Succes!
-