vin cu o întrebare la voi. Vreau să îmi recomandați un router de mid-bussiness pe care l-ați folosit sau îl folosit. Am un buget între 200 și 450 lei. Thx
Versiune printabilă
vin cu o întrebare la voi. Vreau să îmi recomandați un router de mid-bussiness pe care l-ați folosit sau îl folosit. Am un buget între 200 și 450 lei. Thx
Eu l-am comandat pe ăsta în urmă cu două săptămâni și sunt foarte mulțumit de el până acum. Raport Calitate / Preț Excelent! Încă nu am testat să văd cât de mult "bate" semnalul Wi-Fi, dar într-o casă, apartament ai semnal bun.
Eu il folosesc pe asta de circa 1 an, nu am avut nici o problema, viteza maxima de download prin router 3 mega/s
Eu iti recomand Cisco...clar cel mai bun in materie de networks...iti recomand acest produs.
@N.Iulia: doar 3 ? la mine merge cu 5-6 fara probleme... cu acelasi router. Iar dpdv al semnalului... trece prin 2 pereti de beton si este de 4 liniute din 5 (Signal strength: Excellent).
mulțumesc îmi cer scuze că am uitat să precizez că nu vreau router cu wireless
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
mă interesează să conectez un server și rețeaua de calculatoare internă. Adică 4 pc uri + server pe cablu.
Daca nu ai o clasa de IP ce doresti sa fie rutata, poti folosi aproape orice router. Personal am linksys si functioneaza bine. La fel, am mai multe calculatoare. iar 2 din ele pe post de servere si folosesti doar port forwarding.
Daca ai deja o clasa de IP, iti trebuie ceva mai performant, din nou de la cisco recomand.
Apropo, chiar daca are wireless, il poti dezactiva daca asta te deranjeaza.
Daca crezi ca ai nevoie de ceva mai bun, mergi pe al doilea. Altfel poti ramane la primul.
Ambele sunt ok, dupa cum ti-am zis, pentru internet cu un singur IP orice router iti era deajuns pentru ati creea reteaua, dar tu sti mai bine ce ai nevoie. Noua ne-ai zis doar ca vrei sa legi cateva PC-uri in retea si un server.
Mult noroc.
cred ca pana la urma o sa il iau pe cel mai scump...important e ca pe ambele pot sa conectez doua retele in acelesi timp. si tocmai aici era problema. merci de ponturi. am ceva cunostinte dar niciodata nu strica o opinie in plus.