Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Optimizare baza de date magazin virtual CS-Cart

Vizualizare arbore

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Lucrez de 4 ani cu scriptul acesta. E aproape cel mai rapid din bransa. si sunt f multumit de el. Am mai multe magazine pe cs cart free sau platit , versiuni mai noi sau mai vechi.
    Incearca sa nu ai module activate si care sa nu fie folosite Fiecare modul activat solicita resurse si conexiuni cu baza de date.

Instaleaza Yslow pe firefox si vezi ce anume iti mananaca din viteza de incarcare .
    Eu dupa ce am facut modificari la template css si altele am vazut ca aveam referiri la imagini ce nu existau si situl se incarca greu. Apoi am corectat.
    Si cireasa de pe tort a fost o aplicatie marunta , super care se instaleaza pe server si cu ceva modificari in fisierul .httacces iti face situl sa mearga muult mai repede prin diferite compresii si forme de cache e vb de smartoptimizer

Apoi alta problema reala ar fi cati vizitatori ai tu pe el simultan , in mod curent si sa vezi daca SERVERUl tau duce. Sunt softuri de simulare si stresare site si server prin simularea lucrului a x oameni simultan pe paginile sitului.

Ca sa spui ca scriptul e incet ..lucreaza macar de test cu MAGENTO si vezi ce inseamna ..slooooooooooowww
    Am testat scurt cu google chrome situl si fara multe teste se vede ca multe poze si bannerul incarca destul de greu. Una doua , asa cum am zis nici nu exiata si scriptul e blocat sa le incarce. ( ex loader.gif ) Etc.
    In chrome click drepata pe site si dai inspect element si poi ai o gramada de unelte pentru evaluari

se pot optimiza multe la site si o sa zboare fata de cum incarca acum cu toate ca ochiometric nu prezinta probleme de incarcare. Doar tehnic se pot vedea unele.
    Bafta
    Ultima modificare făcută de diasomie; 5th December 2011 la 00:53.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Integrare metode plata in magazin online platforma Zen cart
    De staycu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd July 2011, 17:40
  2. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  3. Remuneratie Programator pt optimizare baza de date
    De RoManiac în forumul Server side
    Răspunsuri: 5