-
Domeniu si subdomeniu
Am adaugat un domeniu in Cpanel prin domain addon si mi-a facut si un subdomeniu cu acelasi nume. DNS-urile pe domeniu inca nu s-au actualizat, dar subdomeniul este activ. Nu voi avea continut duplicat dupa actualizare? Am incercat sa sterg subdomeniul, dar imi spune ca este legat de domeniul adaugat.
Multumesc, cu respect SolmYr
-
Cand adaugi un domeniu de la addon domain, automat se creaza un folder cu numele domeniului adaugat. El poate fi accesat la numele: domeniuadaugat.domeniuvechi.com Poti lucra / instala fisierele accesand "subdomeniul" temporar. Dupa actualizarea dns, schimbi doar locatia la settings, daca folosesti wordpress. Din: http: //domeniuadaugat.domeniuvechi.com modifici in domeniuadaugat.com
Nu este vorba de duplicate content atata vreme cat nu pui linkuri aiurea catre domeniuadaugat.domeniuvechi.com
-
Cpanel>Redirects>301 Permanent din DomNou.DomVechi.com in DomNou.com ?
Asta e procedura?
Multumesc
-
Cum ai creat domeniul ? Din Cpanel add domain ? Asteapta actualizarea dns-urilor. Domeniul nou va fi accesibil la locatia normala DomeniuNou.com Eu ti-am spus doar ca poti pune fisierele in folderul creat automat. Le poti apela la DomeniuNou.DomeniuVechi.com pentru a instala eventualul script.
Am adaugat un domeniu in Cpanel prin domain addon si mi-a facut si un subdomeniu cu acelasi nume. Este vorba de acelasi lucru. Fisierele pe care le pui in "subdomeniu", vor fi accesibile la DomeniuNou.com, dupa actualizarea DNS-urilor.