-
.mobi ?
Am achizitionat de curand un domeniu .mobi pe care CRED ca o sa il dezvolt. Aveti idee de unde sa incep? Ce scripturi sunt la moda? Ce scripturi sunt cele mai customizabile, nu neaparat gratuite... dar sa am o idee de unde sa incep. Am cautat pe google, dar se pare ca ori toti si-au cumparat drepturile de autor asupra scripturilor, ori toti au scos copyright-ul din footer, ORI, is scripturi homemade pentru ca nimic nu am gasit.
Ceva sfaturi in legatura cu piata asta? Detalii?
Cu respect.
-
daca vrei sa faci un site pt telefoane nu ramane decat o solutie custom. open source eu nu stiu sa existe
eventual un wordpress cu plugin de mobile version
-
Pentru mine Wordpress e (aproape) intotdeauna cel mai bun :)
-
Am incercat wordpress + plugin... dar nu imi arata si varianta .mobi a site-ului ! Trebuie sa intru de pe telefon sa o vad (asta in cazul in care functioneaza) dar la cate teste si incercari probabil o sa fac, unde ajung ?:) wapple-architect se numeste plugin-ul, care cred ca detecteaza automat ce browser il apeleaza si pentru cele mobile ofera varianta mobila si daca il accesezi de pe pc, iti ofera varianta normala a blog-ului.
Mergem mai departe, mai cautam :) merci de sfaturi.
-
Modifica plugin-ul ala ca sa-ti afiseze interfata mobila... indiferent de User Agent. ;)